torsdag den 7. juni 2012

SmartGuy A/S - Vinder sølv ved EM i e-handel

SmartGuy A/S vandt i går aftes sølv ved den europæiske e-handelspris, Global E-commerce Summit, der blev afholdt i Barcelona.

Det er kun lidt over en uge siden, at SmartGuy A/S vandt den danske E-handelspris som den bedste danske e-shop. I går aftes stillede SmartGuy A/S, så op mod andre europæiske e-shops herunder Amazon og Asos og vandt sølv i kategorien Best Webshop of Europe .

Ekstrem vækststrategi
Vinderne findes efter en præsentation fra virksomhederne med en efterfølgende spørgerunde fra juryen. Juryen voterer og udvælger derefter guld, sølv og bronze vinderen ud fra kriterier som; design, søgemuligheder, betalingsmuligheder, innovation og udvikling, service og udnyttelse af de sociale medier.
SmartGuy A/S slog i sin præsentation især på deres ekstreme vækststrategi, som blandt andet involverer lancering af ét nyt marked pr. måned. Prisfestens ordstyrer betegnede SmartGuy A/S som Gung Ho (et gammelt militær udtryk for, at man er uden frygt) Derudover fik SmartGuy A/S ros for sin brugervenlighed, e-shoppens hurtighed og deres lokale tilgang til nye markeder.

Sølv vinder i et stærkt felt
Det var en stolt IT direktør, Esben Elmøe, der repræsenterede SmartGuy A/S i Barcelona og tog imod prisen. Vi er så stolte af at få dette kæmpe skulderklap fra branchen, ved at vinde sølv i sådan et stærkt felt af europæiske e-shops. Fortæller Esben Elmøe og forsætter Juryens begrundelse for, at vi skulle have sølv, var netop de ting vi har prioriteret i vores vækststrategi; nemlig at vi lancerer nye markeder hurtigt, vi går ind på markedet som lokale med lokalt site og kundeservice, og så har vi et brugervenligt og lynhurtigt site , afslutter Esben Elmøe.

Den præmierede vækststrategi har betydet at SmartGuy A/S har oplevet en omsætningsvækst på 63 % i april og 57,6 % maj måned 2012.

Bagom Global E-commerce Summit
Global E-commerce Summit er en årlig konference for online butikker, iværksættere og e- handelseksperter fra hele verden. I år var det den 4. udgave af Global E-commerce Summit, der i år blev afholdt i Barcelona. Her deltager over 400 personer fra over 20 lande. Konferencen er spækket med netværksmuligheder, banebrydende præsentationer, inspirerende debatter og de årlige European E-commerce Awards

Kort om SmartGuy A/S
Nordens største fashionssites
SmartGuy A/S står bag internetbutikkerne SmartGuy.dk, SmartMen.dk, SmartGirl.dk, SmartKids.dk og SmartSport.dk, som i dag er

lanceret i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Finland og Rusland. Alle shops er 100 % internetbaseret, hvilket betyder, at man har skåret alle omkostninger til butik og manuel ekspedition væk. Besparelserne gives til kunderne, som kan finde de nyeste varer til favorable priser.

Over 10 års erfaring
SmartGuy A/S blev lanceret i år 2000 af Christian Kusk og Nicolai Kærgaard. Det var under trange forhold, at butikken startede sit virke. I kælderen under butikken "Poul Kusk" blev de første pakker sendt ud til kunderne. Indtjeningen var minimal, men de kunne holde skindet på næsen ved at have lave lønudgifter, ingen husleje samt minimale omkostninger til varelager. Man brugte simpelthen butikkens varelager, således at varen først blev indkøbt i samme øjeblik, som den var blevet solgt på SmartGuy.dk. Hver en krone som man tjente de første par år, blev brugt på markedsføring og indkøb. Lageret voksede stille og roligt, og det blev mere og mere tydeligt, at man var ved at sprænge rammerne med det voksende varelager. I dag beskæftiger SmartGuy A/S over 200 fuldtids medarbejdere samt en hel del studentermedarbejdere.

Prisvindene E-mærket Gazelle
SmartGuy A/S har gennem tiderne modtaget en del forskellige priser bl.a. er de blevet udnævnt som Årets bedste webshop 2012 og de vandt sølv ved den europæiske e-handelspris Global E-commerce Summit 2012 . SmartGuy A/S er udnævnt som Børsen Vækst Gazelle i 2007, 2008, 2009, 2010 og 2011, 2012 og har modtaget prisen Ivækst , Årets vækstiværksætter, Entrepreneur of the Year Sjælland og har e-mærket fra E-handelsfonden.

Direktør Nicolai Kærgaard, tlf. 26 22 99 11
Direktør Christian Bjerre Kusk, tlf. 28 56 37 52
SmartGuy A/S, tlf. 59 20 70 75


Læs mere her

tags: England, markedsføring, Danmark, euro, 2009, 2010, 2011, 2008, Sverige, Norge, Tyskland, direktør, internet, Børsen, Sjælland, Rusland, bronze, Barcelona, 2012, omsætning, virksomhed, 2007, omkostninger, cola, Finland, Europe, strategi, e-handel, husleje, innovation, E-handelspris,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar