tirsdag den 12. juni 2012

Kunderne giver Rikki Tikkis webshop topkarakterer

Min absolut yndlings netbutik! , Super god service og hurtig ekspedition og Årets butik . Sådan lyder nogle af roserne fra kunderne i Rikki Tikkis webshop, som har stor succes. De flotte anmeldelser kan læses på den anerkendte hjemmeside trustpilot.dk, som giver forbrugere mulighed for at give kommentarer og karakterer til webshops. Vi er stolte over de rosende ord fra vores kunder. Det er jo dem vi lever af. Vores mål er at give Danmarks bedste service i vores webshop , siger shopmanager Thomas Roth fra Rikki Tikki Shop i Hadsund.

Topkarakterer fra kunderne
Næsten 1.000 kunder har givet Rikki Tikkis webshop karakter på trustpilot.dk. Til sammen giver kundernes karakterer bedømmelsen: perfekt. Omdrejningspunktet i vores webshop er kvalitet. Det gælder både for vores produkter og kundeservice. Og det skaber tilfredse kunder , fortæller Thomas Roth fra Rikki Tikkis webshop, som primært har brugskunst af høj kvalitet på hylderne. Fra Trip Traps populære nisser til de berømte køer i Cowparade. Dertil kommer eksempelvis duge og sengesæt designet af Susanne Scherning og Naja Munthe.

Varme anbefalinger
Den populære webshop har kunder fra hele landet. Og flere kommer til. Derfor er det også naturligt at én af de mange tilfredse kunder får de sidste ord om Rikki Tikki i denne historie. Sådan skriver en kvinde fra Farum på trustpilot.dk: Jeg har handlet et utal af gange hos RikkiTikkiShop.dk, og mit hjem er fyldt med lækker kunst og boligindretning fra denne butik. En fantastisk hjemmeside, som jeg anbefaler til gud og hver mand. Hurtig uproblematisk levering i superflot emballage . Øvrige kommentarer fra kunder kan læses på www.trustpilot.dk/review/www.rikkitikkishop.dk.

Læs mere her

tags: Danmark, kunst, Farum,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar