onsdag den 13. juni 2012

BSL A/S vinder e-handelskunder med lagerstyringssystem fra RedPrairie

Tredjepartslogistik udbyder opfylder e-handelens skrappe logistikkrav med nyt WMS

RedPrairie, en global udbyder af løsninger til forsyningskæder og detailhandel, offentliggør i dag, at BSL A/S - en førende logistikoperatør i Danmark, netop nu oplever en bølge af nye e-handelskunder på baggrund af et forstærket logistiktilbud ved hjælp af RedPrairies lagerstyringssystem (WMS).
Den danskejede logistikudbyder er en del af Seatainers Group og tilbyder en bred vifte af services inden for lager og transport til en lang række nationale og internationale kunder.

Fra sine moderne 90,000m2 store lagerfaciliteter i Danmark opfylder virksomheden BSL A/S behovene fra et bredt udsnit af brancher som MC og scooter branchen, forbrugerelektronik, fødevarer, møbler og detailhandel, og der bliver afsendt op til 1.500 forsendelser om dagen.

Efter implementering af RedPrairies WMS er BSL A/S nu i stand til at yde en mere effektiv service til deres logistikkunder, og virksomheden er godt positioneret i forhold til at opfylde de krav, som logistikken inden for e-handel stiller. Med det nye WMS har vi ikke blot styrket servicen til vores kunder. Vi har også opnået en række interne produktivitetsgevinster særligt ved at optimere vores plukkeprocesser og vores administration, hvor vi har skåret betragteligt ned på omkostningerne udtaler Rune Krogh, Key Account & DLx Manager hos BSL A/S.

Hvad der er endnu vigtigere er, at vi har opnået en konkurrencemæssig fordel med det nye system, som består i, at vi nu bedre kan yde services til udfordrende brancher såsom detailsalg på nettet. Vi er derfor glade for at se den bølge af e-handelskunder i alle størrelser, som nu beder BSL A/S om at styre deres logistik", udtaler Rune Krogh.

BSL A/S har ekspertisen til at styre det logistikflow, der er forbundet med e-handel, og på den måde kan de mange e-handelsvirksomheder koncentrere sig om deres kernekompetencer at sælge varer på nettet. Vi tilbyder en omfattende service til e-handelskunder, som effektivt reducerer deres time-to-market, giver fuld synlighed over deres lager i realtid og sidst men ikke mindst sikkerhed for, at de kan leve op til kravene fra deres kunder. Det er den fordel, de får ved at arbejde med BSL A/S, og den kan vi i stor udstrækning takke RedPrairies WMS for", konkluderer Rune Krogh.

Vi er glade for at se, at RedPrairies WMS holder handelen i bevægelse hos BSL A/S, og samtidig glæder vi os over den succes, som BSL A/S har i forhold til at tiltrække nye kunder med et styrket logstiktilbud. Det er et stærkt vidnesbyrd om fordelen ved at have RedPraire som partner, og vi ser frem til at støtte BSL A/S i takt med, at virksomheden fortsætter sin vækst", udtaler Martin Hiscox, President International, RedPrairie

Om BSL A/S
BSL A/S er et internationalt logistikfirma, der leverer professionel håndtering og styring af alle typer transporter uanset om vi taler om gods til transport, opmagasinering eller genemballering med henblik på videre distribution nationalt eller internationalt.

Kundeservice er BSL A/S' mantra intet er umuligt. Med mere end 90,000 m2 lagerplads til rådighed over hele Danmark og med vores søsterselskaber Seatainers Agency og Seatainers Atlantic i vores forsyningskæde som specialister inden for fly- og søfragt, kan vi altid opfylde dit behov for en transport- eller lagerløsning.

OM REDPRAIRIE
I mere end 35 år har RedPrairies "best-of-breed" løsninger for supply chain, arbejdskraft og for detailhandel over alle kanaler holdt handelen i bevægelse for verdens førende virksomheder. RedPrairies løsninger anvendes i over 60.000 kundelokaliteter i mere end 50 forskellige lande og er tilpasset til at sikre synlighed og samarbejde mellem producenter, distributører, detailkæder og forbrugere. RedPrairie er rustet til at imødekomme kundernes krav i dag og i fremtiden med adskillige forsyningsmuligheder, en fleksibel struktur og teknisk support og kundeservice 24 timer i døgnet. I en verden i bevægelse sikrer RedPrairie handel i bevægelse.

For yderligere oplysninger om, hvordan RedPrairies løsninger kan optimere din lagerstyring, din medarbejderproduktivitet eller øge dit salg: Besøg RedPrairie.com eller send en e-mail til info.emea@redprairie.com.

Læs mere her

tags: Danmark, RAI, virksomhed, produktivitet, omkostninger, arbejdskraft, e-handel, konkurrence, forbrugerelektronik, forsendelse, scooter, Seat,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar