søndag den 10. juni 2012

Øget sikkerhed ved nethandel

DBA øger nu sikkerheden på hjemmesiden. Virksomheden lancerer betalingssystemet PayPal, og derved får danske brugere Køber-beskyttelse.

Danmarks største handelsplads på internettet, DBA tilbyder nu de handlende at benytte PayPal, når der købes og sælges varer. PayPal er verdens største online-betalingssystem mellem private personer, og målet fra DBA s side er at give brugerne endnu mere sikkerhed og tryghed i handlen.

Vi forventer, at der i 2011 bliver gennemført over 7 millioner handler mellem private på DBA. I hver eneste handel er sikkerheden ekstrem vigtig for både køber og sælger, og foruden de mange ting som vi allerede gør, er indførelsen af PayPal virkelig en milepæl for sikkerheden på DBA, som vi forventer os rigtig meget af, fortæller Lene Kristensen, der er supportchef hos DBA.

Ved at benytte PayPal, når der handles på DBA, opnår danskerne tre store fordele. For det første behøver den enkelte bruger ikke at oplyse sit kontonummer til andre det er nok med en ganske almindelig mail-adresse. For det andet styrkes sikkerheden betydeligt. Den såkaldte Køber-beskyttelse betyder, at en køber er sikret i handlen - både hvis varen mod forventning ikke modtages, eller hvis varen ikke svarer til beskrivelsen. For det tredje foregår transaktionen hurtigt. En sælger kan straks se et indbetalt beløb på sin PayPal-konto.

Brugernes ønske
Selvom eBay både ejer DBA og PayPal, sker lanceringen ikke for at få flere danske PayPal-brugere. Det sker udelukkende, fordi brugerne har efterspurgt det.

I vores feedback-forum får vi rigtig mange ideer til forbedringer, hvilket vi sætter stor pris på. Den ting, som flest brugere har efterspurgt, er sikker handel gennem PayPal, så vi er glade for nu kan kunne opfylde dette ønske , udtaler Lene Kristensen.

Også hos PayPal man glade for det nye samarbejde: Vi er meget tilfredse med at kunne styrke sikkerheden og trygheden for de titusindvis af danskere, som dagligt handler på DBA. I PayPal hjælper vi en lang række lignende e-handelspladser over hele verden, og det er erfaringerne herfra, som nu også kommer flere danskere til gode, siger Catrine Andersson, nordisk marketingchef i PayPal.

DBA forventer at PayPal implementeres på hjemmesiden i løbet af efteråret.

For yderligere information, kontakt:

Lene Kristensen: Tlf.: 40 22 63 64, e-mail: Lene.Kristensen@dba.dk

Om DBA
DBA er Danmarks største handelsplads på internettet. Mere end 1,2 mio. danskere handler hver måned på DBA. Der oprettes hver måned 500.000 nye annoncer. I gennemsnit får 86 procent af brugerne solgt deres varer. DBA er et eBay-selskab. For mere information om sitet, besøg: dba.dk.


Læs mere her

tags: Danmark, 2011, internet, e-handel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar