søndag den 10. juni 2012

Ny webshop hos Olivers Petfood nu med bonusshop, hvor du optjener point helt automatisk!

Nordens førende direkte leverandør af kvalitets hundemad og kattemad lancerer ny Webshop i Danmark, Sverige og Tyskland.

På Olivers.dk kan du købe hundefoder og kattefoder i luksuskvalitet, og som noget helt nyt, optjener du nu automatisk point, når du køber hundemad og kattemad. Du optjener points på alle køb, og du kan bruge dem til at købe produkter i bonusshoppen, hvor du altid finder en stribe produkter, der er med til at forkæle dit kæledyr. Når du handler er det derfor vigtigt, at du er logget ind, da pointene ellers ikke bliver registreret korrekt.

Når du er logget ind, har du adgang til bonusshoppen, hvor du altid se det aktuelle udvalg af produkter, som tilbydes disse tilbud vil løbende blive udskiftet, således at der er en variation af, hvilke produkter du kan opnå med dine point indenfor forskellige pointniveauer. Handler du for 100 kr. optjener du 100 point. Din pointsaldo ændrer sig automatisk, når betaling for indkøbet modtages. Det betyder også, at dine point tilsvarende vil blive trukket fra din konto, når du returnerer varer. Alle optjente point er i øvrigt personlige og kan derfor ikke overføres til en ven.

Din hund eller kat sætter ligesom dig selv pris på god mad hver dag, og hos Olivers hjælper vi dig med at vælge det helt rigtige hundefoder eller kattefoder. Klik ind forbi og se vores nye design på webshoppen og de mange muligheder der er for at forkæle dit kæledyr, både når du handler i webshoppen og ved de points du optjener.

God fornøjelse!

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Tyskland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar