søndag den 3. juni 2012

Gag & Gimmick nomineret til Børsens Gazelle pris

Der er salg i sjov og spas. Det viser regnskabet for Gag & Gimmick en virksomhed, som sælger kostumer, masker og dekorationer til festlige lejligheder af enhver art. Salgssuccesen har været så støt stigende over de senere år, at Børsen nu har kvitteret med en nominering til bladets Gazelle pris.

Hvert år afholdes arrangementer i landets fem regioner, hvor Danmarks mest succesrige virksomheder hædres med priser. Gag & Gimmick deltager med store forventninger i Vejle d. 26 oktober.

Fordoblet omsætning på 2 år
Som det symbolske navn antyder, så bliver en virksomhed kun tildelt denne fornemme pris, hvis omsætningen er løbet løbsk og altså har haft en enorm fremgang deraf navnet Gazelle , en hurtigløber, en sprinter. For at komme i betragtning til Børsens Gazelle pris skal man i løbet af 4 år have fordoblet sin omsætning. Gag & gimmick har fordoblet sin omsætning på 2 år. Det er nogle tal, man ikke behøver at være revisor for at forstå.

Webshop og fysisk butik
Søren Reinhold Jensen, som er udlært håndværker, startede sit eget firma ved navn Vimex Aps i 2002. Herunder hører hans webshop Gag & Gimmick (www.gag.dk). Størstedelen af al salget foregår over nettet på Gag & Gimmicks webshop, men i februar 2011 åbnede Søren Reinhold Jensen også en fysisk butik i vejle, hvor virksomhedens lager ligger.
Vi har i de senere år udvidet vores sortiment indenfor udklædning og dekoration i en sådan grad, at det nu er meget bredt. Vi satser på at kunne servicere vores kunder til enhver tid. Derfor køber vi selv enorme mængder kostumer direkte fra producenten. Det sparer os for omkostninger og gør os ofte leveringsdygtige i kostumer, som andre shops ikke ligger inde med , siger Søren Reinhold Jensen.

Temafester og højtider
Der er visse tidspunkter på året, der gør ejer og direktør Søren Reinhold Jensen særligt varm om hjertet. Temafester og den slags er der jo hele året rundt, men der kommer virkelig gang i salget, når det er ved at være tid til fastelavn. Før i tiden var der mange mødre, der selv syede kostumer til deres børn, men nu om dage har mange for meget at se til og det er så her, at vi er en hurtig, let og enkel løsning , siger han. Karneval i Aalborg er som det største enkelt-arrangement i Danmark også virkelig godt for forretningen. Og så er der også Halloween og julefrokoster. Samt Oktoberfest i Tyskland, hvor rigtig mange danskere deltager .

Troen på et koncept
Hvad inspirerede så Søren Reinhold Jensen til at starte virksomheden Mennesker har alle dage elsket at klæde sig ud og have det sjovt med at spille en anden rolle end den, de er til hverdag. Og det gælder både børn og voksne i alle aldre og af begge køn , siger han. Som små børn elsker vi at klæde os ud til fastelavn, eller når vi bare leger, f.eks. cowboys og indianere, sørøvere eller prinsesser. Og mange af os synes også, at det er rigtig sjovt at klæde os ud som voksne til et kostumebal eller en temafest. Og det behov, tror jeg, altid vil være der , slutter han.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, Tyskland, direktør, 2002, Børsen, Vejle, regnskab, Aalborg, omsætning, virksomhed, nominering, omkostninger, prinsesse, Ford,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar