onsdag den 9. maj 2012

Nyt og spændende vinterkatalog fra coop.dk

Coop.dk s nye vinterkatalog er på gaden, og det er spækket med spædende varer og gode tilbud til hele familien.

Du kan blandt andet lade dig inspirere af vores store udvalg af bærbare pc er fra Acer, Asus, Toshiba og Packard Bell, eller hvis du er på udkig efter en ny iPad, kan vi også dække det behov. Hvis hjemmebiografen skal opgraderes, så har vi ligeledes her et udvalg af lækre produkter, som LED- og LCD-tv, BLU-Ray-afspillere samt surround sound-anlæg fra Sony, Philips og Lumatron.

Nu hvor vinterkulden banker på døren, kan det være svært at holde varmen, kom derfor ind og se vores udvalg af varme-tæpper, -blæsere og -paneler, der med garanti kan få kropstemperaturen op igen. Derudover har vi en lang række køkkenmaskiner og -redskaber, der kan assistere, når der skal laves varme vinterretter i køkkenet.

Der er intet hyggeligere end at fyrre op i brændeovnen eller pejsen, det både varmer og hygger. Vores udvalg af brænde består af luft- og ovntørret pejsebrænde i hhv. løv, eg, birk eller ask, alt efter hvilken sort man ønsker. Derudover har vi gode tilbud på træbriketter eller træpiller, så du kan være sikker på at finde det, der passer bedst til dig.

Vintervejret slider ofte på cyklerne, hvor vejsalt, skidt og snavs tærer på cykeldelene, hvis man ikke vedligeholder sin cykel jævnligt. Vi har derfor sammensat en solidt sortiment af cykler, der kan dække et hvert behov. På coop.dk kan du blandt andet finde el-cykler, citybikes og mountainbikes til hele familien.

Der er mange, der udnytter vinteren til at komme i form, så man er klar til strandturen til sommer. Vi har et spændende sortiment af motionsudstyr, som blandt andet omfatter crosstrainere, løbebånd, stepbænke, yoga-måtter, m.m.

Så kig forbi og se vores nye vinterkatalog.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar