torsdag den 10. maj 2012

Internetfirma går i flæsket på Trendsales og DBA

Køb, sælg og tjen point sådan lyder grundkonceptet på PointTrade.dk. Bag sitet står et stort dansk internetfirma, der ikke er bange for at gå i flæsket på Trendsales, DBA og Gul og Gratis.

PointTrade.dk er nyeste aktør på markedet for online handel mellem forbrugere. Ved at tilbyde sine medlemmer at optjene point for hver nyoprettet annonce, har man igennem søster-sitet PointShop.dk fra start sikret sig et unikt koncept med 7,4 million forbrugere, hvoraf 700.000 er danske.

Står du overfor at sælge en ting på nettet, men er træt af usikkerheden omkring et salg og eventuelle udgifter ved at oprette en annonce Glem disse bekymringer, når det kommer til PointTrade.dk. Opret din annonce, og du belønnes med point, der let kan byttes til gratis gaver! Skal du købe eksempelvis studiebøger, gadgets eller måske en dyr festkjole til billig pris, så belønnes du naturligvis også med point for det. Det koster dig intet at blive medlem, det koster dig intet at oprette en annonce, og det koster dig intet at afgive et bud.

Sites som Trendsales, eBay og DBA sidder tungt på markedet for online handel mellem forbrugere. Det bekymrer dog ikke PointTrade.dk snarere tværtimod: Vi har knoklet på et unikt koncept, mens de store har spist deres kirsebær , udtaler ejer og idémand Magnus Kjøller, der fortsætter: Ved at tilbyde et simpelt og ikke mindst reklamefrit site, hvor du tjener uanset om du sælger eller ej, så er vi sikre på, at vi har et klart bedre produkt, der vil tiltale kunderne fra dag ét!

PointTrade tilbyder et simpelt og intuitivt system til oprettelse af annoncer. Tilbring få minutter på sitet, og du vil allerede have lavet din gratis brugerprofil, oprettet din første annonce og dermed tjent de første point. Når du har nok point, kan du bytte dem til gratis gaver. Sitet, der har været i betatest i et par uger op til lancering, har allerede modtaget positiv feedback fra test-brugerne. Mange har allerede udtrykt begejstring for et site der ikke er overklistret med reklamer og tåbelige funktioner , understreger Magnus Kjøller.

Åbner i 9 lande til marts
Sitet er pr. 1. februar lanceret i Danmark, men den efterfølgende måned ruller konceptet ud i yderligere 9 europæiske lande heriblandt Frankrig, Spanien og England. Er der ikke en køber af dit produkt i Danmark Intet problem; efter 1. marts er din vare ligeledes tilgængelig for købere i disse lande. Med det unikke system til oprettelse af annoncer, behøver du ikke tænke på valutaforskelle, sprogbarrierer og andre praktiske udfordringer ved at sælge din vare til udlandet.

PointTrade bliver tredje aktivitet i CM Network A/S Point-univers, der foruden hovedaktiviteten PointShop også består af PointBlog. Med lanceringen blot 3 måneder efter arbejdet begyndte 1. november 2011 viser det nok engang, at afstanden mellem en idé og et endeligt produkt er minimal hos den nordjyske IT-virksomhed.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar