tirsdag den 8. maj 2012

CEWE yder nu 100 % tilfredshedsgaranti på CEWE FOTOBØGER

Europas markedsleder inden for fotofinishing, CEWE, har indført en 100 % tilfredshedsgaranti i forhold til sit topprodukt CEWE FOTOBOG:

Er du ikke 100 % tilfreds med din CEWE FOTOBOG, kan du returnere den og få pengene tilbage!

CEWE sender hermed et tydeligt tegn til omverdenen, som utvetydeligt stadfæster, at CEWE ikke går på kompromis med kvalitet og service.

Adm. direktør ved CEWEs nordiske salgsorganisation, Ané Gyldholm, forklarer: Vi har valgt at give såvel nuværende som potentielle kunder en komplet og yderst tillidsskabende kvalitetsgaranti på vores CEWE FOTOBØGER!

Ané Gyldholm tilføjer: Vores 100 % tilfredshedsgaranti indikerer med al tydelighed, at CEWE er garant for kvalitet, og at vi tør give garantier herpå - bindende garantier!

Generelt set er fotobøger de senere år blevet uovertruffen populære. Succesen er begrundet i den individuelle måde, hvorpå man kan samle sine billeder. Hver fotobog fortæller sin egen unikke historie i billeder og tekst.

En CEWE FOTOBOG udformes på enkel vis ved hjælp af en prisbelønnet software, som gratis kan downloades på www.cewefotobog.dk fra ønsket partner.

Yderligere information om produktet CEWE FOTOBOG findes på: www.cewefotobog.dk

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar