tirsdag den 1. maj 2012

Ny blomsterformidler på nettet - www.cityflora.dk

CityFlora er en ny blomsterformidler på internettet. CityFlora er opstartet i Esbjerg, og som en start leverer de i Esbjerg, Varde, Oksbøl og omegn. De leverer buketter, vin & chokolade, samt blomster til begravelse.

Dorthe Petersen er stifter af CityFlora. Det er meningen af CityFlora skal have medlemmer i alle Danmarks største byer, som f.eks København, Aarhus, Aalborg og Odense som en start, og derfor kører Dorthe netop nu landet rundt for at finde interessante blomsterbutikker som passer ind i CityFlora's koncept.

CityFlora har valgt at gøre det mere simpelt at bestille blomster via internettet. Hos CityFlora finder du ikke bamser, eller diverse specialiter, da CityFlora vil koncentrere buketter, gavekurve og blomster til begravelse.

CityFlora bruger kun blomster af høj kvalitet, og derfor modtager de friske blomster flere gange om ugen fra velrenommerede underleverandører i Danmark & Holland.

CityFlora har samtidig valgt et leveringsgebyr der er mere acceptabelt for kunden.
Webshoppen "CityFlora" er både på dansk og engelsk, og derfor er det muligt at modtage udenlandsordre. I den forbindelse er det vigtigt at påpege at priserne ikke stiger pga at buketten er bestilt fra f.eks Tyskland.

CityFlora's hovedkontor er placeret i Hjerting ved Esbjerg, hvor også produktionen for dette område også er placeret.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar