torsdag den 10. maj 2012

Familier i Horsens finder flere timer hver uge!

Ved du, hvor du skal finde et par timer ekstra til arbejde, familiehygge eller fritidsaktiviteter hver uge Mange familier i Horsens har fundet fidusen. De får bragt deres dagligvarer til døren fra Osuma.dk, som for et halvt år siden begyndte at levere i Horsens-området. Familierne sparer tid og indkøb forvandler sig til en hyggestund i hjemmet.

Flere end 200 familier fra Horsens har taget Osuma.dks koncept til sig og sparer hver uge masser af tid på dagligvareindkøb. Det giver mere kvalitetstid til familierne, hvilket kan mærkes af både børn og voksne:
Vores eftermiddage bliver mindre kompakte, når jeg er fri for at tage ud at handle. I stedet kan jeg koncentrere mig om at hygge og lave lektier med børnene. Det har i alt givet mig 4-5 timers ekstra fritid hver uge, vurderer Karen Meldgaard, der har handlet på Osuma.dk siden den første leveringsdag i området.
Det er halvt år siden, Osuma.dk begyndte at levere her, og allerede nu ligger Horsens på niveau med de andre områder, Osuma.dk leverer til.

Klarer de tunge indkøb
Indtil videre har Osuma.dk bragt over 10.000 varer ud til forskellige kunder i Horsens-området. Det er især de tunge indkøb som mælk og kød, familierne gerne vil spares for. At være fri for dem giver ikke blot et tidsmæssigt overskud familien får også en mere hyggelig og afslappet hverdag. Mange af de handlende på Osuma.dk har gjort dagligvareindkøbene til en fast del af familiens samvær, så det, der før var en huslig pligt, nu er forvandlet til et tidspunkt for hygge.
Det er en anden måde at skaffe sine dagligvarer på. For os er det blevet nemmere at styre økonomisk, og det er blevet nemmere at finde de helt rigtige produkter, fortæller Karen Meldgaard og tilføjer, at det også spiller ind, at chaufføren er flink og yder en god service.

Undgår spild og impulskøb
Endnu en fordel ved at købe sine dagligvarer over internettet er, at man her tenderer til at handle mere rationelt. Derved undgår man ofte spild og unødvendige impulskøb.
Vi undgår blandt andet fristelserne i supermarkedet det betyder, at vi med vores har nemmere ved at overskue hvilke produkter, der er billigere og bedre end hvis vi stod i supermarkedet, pointerer Karen Meldgaard.
Osuma.dk leverer dagligvarer til både virksomheder og private. Sortimentet tæller omkring 6.000 varenumre fra Super-Brugsen, og leveringen sker i specialindrettede køle- og frostbiler. Man vælger selv, om man ønsker varerne leveret i tidsrummet kl. 12-16 eller kl. 16-19.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar