onsdag den 23. maj 2012

Holdbare kvalitetshegn er vejen frem

Det danske vejr har altid været et samtale emne, både på godt og ondt. Samtidig har det danske vejr de senere år vist sig at slå vejrrekorder gang på gang.

Dette meget uforudsigelige vejr giver vore huse kamp til stregen. Vinduer, døre, facader, gavlbeklædninger og hegn bliver hurtigere nedbrudt pga. det danske klima, og dette har gjort de forskellige brancher opmærksom på problemet.

Jima Hegn i Skærbæk har differentieret sig på hegns-markedet, ved at udbyde en lang række forskellige slags hegn der kan klare det danske vejr og mere til. Holdbare kvalitetshegn og miljøbevidsthed er blevet det næste store hit i hegns-branchen i Danmark.

Miljørigtige kvalitetshegn
Det skarpe fokus på PVC hegn, beton hegn og Polyrattan hegn er kommet for at blive. siger projektleder Mickey Kristensen fra Jima Hegn. Han fremviser de forskellige PVC hegn, beton hegn og Polyrattan hegn, som danskerne er ellevilde med og siger: Årsagen til den øgede efterspørgsel på PVC hegn, beton hegn og Polyrattan hegn skyldes, at danskerne er blevet mere miljø- og kvalitetsbevidste. Vi elsker at gøre noget godt for miljøet og samtidig købe kvalitetsvarer, der ikke kræver den store vedligeholdelse .

Fordelene ved at købe PVC hegn eller et Polyrattan hegn fremfor almindelig hegn er blandt andet, at man sparer tid. Du skal som ejer af PVC hegn, beton hegn eller Polyrattan hegn ikke længere bruge hårdt fortjente weekender på, at male hegn med alt for dyr maling. Et PVC hegn kan desuden genbruges op til 96% hvis det afleveres på en modtagestation.

Mickey Kristensen smiler og nikker mens fordelene ved køb af PVC hegn og de andre miljøvenlige hegn remses op derefter tilføjer han: Vi hører tit at miljørigtige beslutninger er vejen frem for Danmark, og det er værd at huske på, også selvom man bare skal købe hegn til huset .

Alternativ tænkning fører Danmark frem
Danmark har på trods af sin størrelse, haft stor indflydelse på den internationale scene. Denne præstation bør tillægges de alternative tankegange, som ofte ses i Danmark. Jima Hegn er særdeles enig i dette og følger eksemplet nøje.

Vi bør tænke nyt og anderledes og vi bør gøre det der er bedst for miljøet, og hvad der er bedst for os selv. Hos Jima Hegn har vi valgt at differentiere os til fordel for de danske husstande, der ønsker at være miljørigtige og samtidig er trætte af hegn som bliver nedslidt alt for hurtigt siger Mickey Kristensen, der er projektleder hos Jima Hegn. Udover den miljørigtige og brugervenlige tilgang til hegn, så satser Jima Hegn på kundespecifikke løsninger og special løsninger, disse laves igennem kontakt med de forskellige savværker.

PVC hegn, beton hegn, Polyrattan hegn(Trendhegn) og andre miljørigtige og holdbare hegn kan købes hele året rundt hos Jima Hegn.


Kontakt:
Mickey Kristensen
Projektleder
21 44 98 14


Læs mere her

tags: Danmark, Skærbæk, husstand, projektleder, miljøvenlig, Ford, miljø, miljøbevidst, miljørigtig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar