lørdag den 12. maj 2012

Hegn, skøre ideer og strategisk ledelse i en højere enhed

Hegn, skøre ideer, strategisk ledelse og en højere enhed er ord, der ofte ikke ses sammen. Disse ord er dog taget ud af den samme gryde gryden hedder Jima Hegn.

Webfirmaet Jima hegn, staves jimaghegn.dk, har udmærket sig ved at levere og montere hegn i hele Danmark til konkurrencedygtige priser. Succesen har vokset sammen med udbuddet af forskellige hegntyper, hvor der sælges alt fra havehegn til familien Danmark og industrihegn til virksomheder, men også offentlige institutioner samt landbruget gør brug af hegn fra Jima Hegn.

En skør ide
Da Kenni Madsen i 2007 startede hjemmesiden jimahegn.dk, så var det ikke alle der så de muligheder, som Kenni Madsen gjorde. Nogle mente eksempelvis at det var skørt at håbe på, at private personer havde lyst til at købe deres forhavehegn på internettet.

Resultatet blev knap så skørt, og Kenni Madsen startede en virksomhed der ikke kun solgte i sæsonen for hegn, men også udenfor sæsonen når jorden eksempelvis var frossen. Med over 7000 kunder i ordrebogen i dag blev den skøre ide pludselig til en gavnlig forretning.

Indhegning af strategisk ledelse
Med den store tillid fra kunderne, og 3 medarbejdere til at betjene de mange kunder og alle dele af virksomheden, så blev det tid til at få styr på de beslutninger der skulle tages. Derfor valgte Jima Hegn at indhente strategisk ledelse i virksomheden ved at ansætte projektlederen Mickey Kristensen.
Mickey Kristensen, der med stor erhvervserfaring fra det danske forsvar samt civile virksomheder, har taget roret i virksomheden Jima Hegn. Uddannelsesmæssigt har Mickey Kristensen en lederuddannelse, der er taget igennem Copenhagen Business Academy of Professional Higher Education.
Med de rigtige beslutninger kan Jima Hegn nå endnu højere siger Mickey Kristensen, der nu styrer den daglige ledelse hos Jima Hegn. Kunderne føler sig også tryggere ved os tilføjer han, den strategiske ledelse og de rigtige beslutninger kommer nemlig også kunderne til gode, da vi dermed kan være endnu mere effektive .

Et af de allerførste tiltag som den nye projektleder Mickey Kristensen valgte at udføre var, at opbygge en stor skare af hegnmontører op i hele landet. De indtil videre 15 montører sørger for, at Jima Hegn kan opsætte hegn i hele landet.

Fremtiden for hegn på internettet
Der blev tvivlet på salg af hegn på internettet, da Kenni Madsen startede hjemmesiden jimahegn.dk. Nu er virksomheden nået til et punkt, hvor de har ansat Mickey Kristensen, der har merkonom i ledelse samt en videregående Academy Profession Degree in Leadership & Management.
Udsigten for fremtiden, når det omhandler salg af hegn på internettet, er svær at spå for enhver netop derfor har Jima Hegn ansat projektlederen Mickey Kristensen til at være med til at tage de strategiske beslutninger.

Læs mere her

tags: Danmark, internet, uddannelse, jorden, virksomhed, 2007, Management, strategi, projektleder, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar