lørdag den 12. maj 2012

Ny webshop gør det nemt at finde den rigtige GSM-antenne

Kommunikation over det mobile netværk vokser konstant, hvorfor behovet for at finde den optimale antenneløsning er vigtig. Indtil nu har det været lidt af en jungle at finde rundt på antennemarkedet.

GSM-/GPRS-nettet er uhyre stabilt og anvendes i dag til kommunikation af såvel kritiske data som informationsbeskeder. Meget fokus er på selve GSM-/GPRS-udstyret, men uden optimale antenneforhold bliver kommunikationen ikke stabil. Flere og flere informationer og data transporteres via GSM-/GPRS-nettet, og derfor er behovet for antenneløsninger også voksende.

Der har hidtil ikke været en fokuseret virksomhed inden for salg af GSM-antenner, og da markedet efterspørger en kompetent antennepartner, har Antello taget konsekvensen af og lavet en webshop. Antello tilbyder ikke kun markedets mest konkurrencedygtige sortiment men også kvalificeret rådgivning til valg af netop den antenne, som løser det aktuelle behov hos kunden.

Vi er blevet taget utroligt godt imod , udtaler salgschef Jan Pedersen og fortsætter og kundernes positive reaktion viser tydeligt, at vi har lavet det helt rigtige koncept med Antello webshoppen .

Webshoppen www.antello.com tilbyder markedets mest konkurrencedygtige produkter inden for antenner, med salg til både virksomheder såvel som private.


Læs mere her

tags: virksomhed, kommunikation, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar