søndag den 13. maj 2012

Århusianske kvinder har større bryster end Københavnske kvinder

En ny undersøgelse viser at århusianske kvinder har markant større barme end kvinder, som er bosiddende i København. Dog tager kvinderne fra Odense prisen som de mest storbarmede i Danmark.

Undersøgelsen baserer sig på tal fra Skandinaviens største online modebutik, miinto.dk. På baggrund af 2700 lingeriordrer afgivet på miinto.dk i løbet af de sidste 10 måneder, viser der sig et klart mønster. Størrelsen på BH er købt af kvinder i Århus-området er markant større end på BH er købt af kvinder i København. Til sammenligning må både Københavnske og Århusianske barme dog stå under for dem i Odense.

Det viser sig nemlig at Odense er Danmarks førende bryst-by. Den gennemsnitlige størrelse for Odenseanske kvindebarme er 83,8 cm. i omkreds og kombineret med C-skål. For Århus er den gennemsnitlige omkreds 79,2 cm. og en medfølgende B-skål og til sidst kommer Københavns gennemsnit på 78,1 cm. i omkreds og B-skål.

Det er blandt andet lingerikæden, FLEUR, der står for en stor del af handlen på miinto.dk. Bestyrelsesformand for FLEUR, Lizanne Henriksen, er ikke overrasket over tendensen: Vi har ikke ført decideret statistik på, hvilke størrelser der sælges hvor i vores butikker rundt om i landet, men vi kan se, at vores indkøbsmønstre stemmer nogenlunde overens med miinto.dk s statistik for online handlen .

Administrerende direktør i miinto.dk, Konrad Kierklo, finder tendensen sjov men også brugbar: Det er en morsom lille nyhed men samtidig et forretningsmæssigt brugbart faktum. Vi anvender jo disse statistikker i vores geografisk målrettede marketingkampagner .

Konrad Kierklo, der selv er fra Odense, afstår fra at kommentere på, hvilken af de tre storbyer, der huser de sødeste piger, men slår dog med et glimt i øjet fast, at dette kan give lidt nyt liv til rivaliseringen imellem jyder, fynboer og københavnere: Der har jo altid været en lille kamp mellem jyder, fynboer og københavnere på mange områder, og nu har vi da fået slået fast, hvem der vinder på et område

Læs mere her

tags: Danmark, København, direktør, Århus, EU, Odense, storby, Skandinavien, stemmer, Konrad, Kierklo,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar