onsdag den 16. maj 2012

Groupon Danmark udvider mobile tilbud

Kunder kan nu abonnere, købe, administrere og indløse Grouponer direkte fra deres Android-smartphones

Groupon Danmark (http://www.groupon.dk) kan glædeligt bekræfte, at kunderne nu kan få deres daglige Groupon-fix fra deres Android-smartphones.

Den nye enhed, som allerede er tilgængelig på iPhone, gør det lettere for forbrugerne at benytte sig af Groupon-app ens fordele. Danmark slutter sig til et stigende antal af Groupon-markeder verden over, der tilbyder mobile applikationer.

Den udvidede pakke af smartphone-applikationer giver kunderne mulighed for at købe, administrere og indløse Grouponer på farten, mens de får det bedste af deres by direkte i deres lommer, uanset hvor de er," sagde Mihir Shah, VP og General Manager for Groupons mobile division. "Forbrugerne vil i dag have valgfrihed og fleksibilitet når de køber ind. I december 2011 blev 25% af de nordamerikanske Groupon-køb foretaget fra en mobilenhed. Eftersom vi udvider vores applikation internationalt til flere enheder, forventer vi, at endnu flere forbrugere vil benytte sig af denne mulighed for lokal handel når som helst, hvor som helst. "

Groupon-app til Android tilbyder en simpel købs- og indløsningsproces for både kunder og forhandlere. App en indeholder bl.a.:

- Se daglige deals: Se alle daglige deals i hele Danmark og køb dem på farten
- Se daglige topdeals: Se alle Groupons topdeals med det samme
- Få adgang til din konto:
- Log ind på din eksisterende Groupon-konto for at finde og organisere tidligere køb, eller
- Opret en ny Groupon-konto direkte vha. app en
- Indløs dine Grouponer: Vis Grouponen til forhandleren direkte på skærmen - det er ikke længere nødvendigt at printe
- Facebook: Tilmeld dig Groupon med din Facebook-konto

For at downloade Groupon mobile app, kan du besøge
- https://play.google.com/store/apps/details id=com.groupon&hl=da

Om Groupon

Groupon, lanceret i november 2008 i Chicago, viser en daglig deal på det bedste man kan lave, spise, se og købe i 48 lande verden over. Groupon arbejder med udvalgte forretningspartnere for at skabe en win-win situation for virksomheder og forbrugerne. Groupon leverer mere end 1.000 daglige tilbud globalt.


Læs mere her

tags: Danmark, 2011, 2008, bilen, downloade, Facebook, Android, december, virksomhed, fleksibilitet, iPhone,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar