torsdag den 17. maj 2012

5 gode råd til sidste sekunds-køb på nettet

Gavepanik før jul

Det er sidste chance for at kunne klikke sig til de billige julegaver før nettet. Tre ud af fire danskere køber gaverne på nettet, fordi det er nemt og billigt.

Gaver fra nettet er redningen for rigtig mange juletravle danskere. Her er 5 gode råd til, hvordan du finder de gaver, der leveres hurtigst, sikrest og billigst.

1) Tjek priser
Skal ungerne have en Nintendo 3DS kan du spare f.eks. 850 kroner ved at handle rette sted. Tjek prisen og leveringstiden på www.PriceRunner.dk. Er du på lynraid i de rigtige butikker og vil slippe for køen, scanner du lynhurtigt stregkoden og med en gratis App fra PriceRunner viser din smartphone prisen på tilsvarende varer blandt de mere end tre millioner produkter i PriceRunners katalog.

2) Se efter e-mærket

Når du har fundet den rigtige julegave til den rigtige pris, er det vigtigt at tjekke, om du har med en seriøs netbutik at gøre. En e-mærket netbutik er godkendt og underlagt en løbende kontrol. PriceRunner samarbejder med e-mærket, og det lille øje-logo fremgår tydeligt. Betal altid med betalingskort, når du handler på nettet, så er du beskyttet af indsigelsesordningen, som kort fortalt betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis du eksempelvis ikke modtager varen (kilde e-mærket).

3) Julegavebytning

Ifølge loven har du 14 dages fortrydelsesret, men mange af e-mærkede netbutikker vælger at forlænge fortrydelsesretten eller tilbyder at bytte julegaver helt frem til januar 2012. Vær opmærksom på dette!

4) Få gaven pakket ind

Mange netbutikker leverer dine julegaver indpakket i fint glanspapir med kulørte bånd som i de almindelige butikker. Ja, tak i ugen op til jul!

5) Kan du stole på leveringstiden 

Garanterer netbutikken, at julegaven når frem i tide til at blive lagt under træet juleaften Husk at tjekke netbutikkens ekspeditionstider på PricRunner.dk. Op til jul gælder ekspeditionstiderne ofte ved bestilling inden en given dato.

Læs mere her

tags: retten, juleaften, Nintendo, julegave, 2012, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar