onsdag den 16. maj 2012

Goleif.dk får nyt design

Online-rejsebureauet Goleif.dk får et nyt layout og nye funktionaliteter. Det nye websted har en moderne udformning, hvor brugervenligheden er i fokus. En omfattende kundeundersøgelse viser at enkelhed og relevant information er nøglefaktorer for kundernes køb af rejser.

Et af de ældste online-rejsebureauer, Goleif.dk, får nyt udseende. Det nye site har et enklere, lysere design og en bedre struktur. Farverne og logoet er det samme som tidligere, og kunderne vil kunne genkende det, men derudover er webstedet helt nyt. Det nye layout gælder Goleif i Danmark samt Travelpartner i Norge, Finland og Sverige.

- Det er en positiv forandring for Goleif og vores forventning er at kunderne skal synes om det nye layout, og at det bliver en bedre oplevelse for dem. Vores mål er selvfølgelig at dette skal få indvirkning på salget. Det er vigtigt at kunderne finder hvad de søger hurtigt og enkelt, siger Marketing Director Marléne Wallberg.

I juni måned blev der gennemført en stor kundeundersøgelse, hvor flere end 8.000 personer deltog. Langt de fleste vælger online rejsebureau efter websitets funktionalitet og service. I forbindelse med det nye design får Goleif nu tilmed et bonusprogram. Alle som bestiller en rejse kan blive medlem og begynde at optjene bonus på fly, hotel, udlejningsbil og rejser med fly + hotel.

Kunderne får op til 5 % i bonus på deres rejser, som de kan anvende som hel- eller delbetaling ved køb af fremtidige rejser. Det indebærer at kunderne har mulighed for at få dobbelt bonus når de handler hos os. Først på Goleif i forbindelse med købet og siden via det flyselskab de skal rejse med, siger Marléne Wallberg.

Om undersøgelsen
8.366 personer blev bedt om at svare på hvad de anser for at være vigtigt ved bestilling af rejser på nettet, og hvordan de oplever os som formidler af rejser. Først blev der gennemført en webundersøgelse, derefter fokusgrupper på 20 personer ved to forskellige lejligheder. Undersøgelsen blev udført i juni og august 2011.

Om Goleif
Virksomheden blev grundlagt 1997 af Leif Lundin og findes i dag i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Goleif indgår i koncernen European Travel Interactive (eTRAVELi), som er Nordens største internetrejsebureau.

Goleif tilbyder de rejsende et komplet rejsebureausortiment med billige flybilletter, fordelagtige hotelpriser rundt omkring i verden, billige pakkerejser og udlejningsbiler. For at gøre det lettere for den rejsende
at finde det perfekte rejsemål har Goleif et stort antal rejseguider til populære destinationer.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, Sverige, Norge, billetter, internet, Finland, Europe, sprog, rejsebureau, flybillet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar