tirsdag den 15. maj 2012

Frimersport i Pink efter i Giro d´Italia

Webshoppen www.frimersport.dk, der primært sælger cykeltøj, oplevede et boom i salget af cykeltøj op til og efter afholdelsen af Giro d´Italia. Vi oplevede en stigende interesse i besøg og efterfølgende køb udtaler ejer Bo Vang.

Den stigende folkelige interesse for cykling, bakket op af afholdelsen af Giro d´Italia med start i Herning har været en stor succes.

Afholdelsen af et sådant internationalt arrangement har stor betydning for erhvervslivet ikke kun på nettet, men også for erhvervslivet generelt. Cykelhandlere, profilvirksomheder, sportsbutikker og hotelbranchen nyder godt af disse initiativer.

Vi oplever en stigende interesse for teamtøj -udtaler Bo Vang. Mange virksomheder benytter en sådan event til at forkæle og motivere de ansatte til øget motion og selvfølgelig pleje af det sociale. Virksomhederne har i år henvendt sig og ville bestille cykeltøj til en afdeling eller kontoret og det er ikke nødvendigvis alle der i forvejen cykler.

Der var alene til cykelmotionsløbet Giro d´Italia i Herning, tilmeldt 4500 der alle kunne vælge at cykle 125 km. eller 65 km.


Læs mere her

tags: Herning, virksomhed, erhvervslivet, Cykel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar