fredag den 4. maj 2012

Der var 1, der var 2, der var 3 på cykeltur!

Denne børnesang kender vi jo alle sammen og det var med den i tankerne, at Vangard har udviklet et nyt produkt til cykelfolket. Komfort, synlighed og sikkerhed er nøgle ord når det drejer sig om cykling på landevejen. Alt for mange dyrker denne cykelsport i en ikke alt for synlig beklædning. Og den øgede interesse for alle former for cykling, øger behovet for synlighed og derved sikkerhed.

Mange har løst problematikken ved at tage en vest eller reflekser på, men med den nye Cykeltrøje fra Vangard er man sikret større synlighed og dermed sikkerhed i trafikken.

Man kender jo godt til problematikken, at man alt for sent opdager den halv gemte cykelrytter, der pludselig er blevet til 2 eller 3, når man nu kommer til at se ordentligt efter. Derfor er det ofte nødvendigt med en større synlighed udtaler Bo Vang - Direktør for Vangard Retail.

Vi har udviklet trøjen i samarbejde med professionelle cykelryttere, der stiller store krav til deres produkter. Derfor håber vi at med dette produkt, at kunne ramme både cykel motionisten og den mere professionelle cykelrytter.

Cykeltrøjen er lysreflekterende, EN471 certificeret og med 3M reflekser de helt rigtige steder. Derfor lever denne Cykeltrøje op til de Europæiske krav der anvendes på arbejdspladser i f.eks. trafikerede områder, hvor det er vigtigt at blive set.
Disse krav er identiske med de normer, der er foreskrevet af Dansk Standard.

Cykeltrøjen er selvfølgelig i et svedtransporterende materiale, de rigtige lommer på ryggen og lynlåslomme til nøgler, mønter o. lign. Cykeltrøjen - der er i Handlen- kan også vaskes ved 60 grader

Vangard Retail kommer også snart med et tilsvarende produkt bare som vest.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar