torsdag den 17. maj 2012

Køb julegaven og betal 28. februar 2012

Det er ikke alle kunder, der kan betale kontant i disse juletider. For online butikken SmartGuy.dk og SmartGirl.dk betyder det, at forbrugerne i højere grad ønsker RENTEFRI kredit og går efter kvalitetsvarer til en god pris.

De daglige nyheder er efterhånden præget af, hvor hårdt alle har det under krisen. Det vil virksomheden SmartGuy A/S der daglig driver internet butikkerne SmartGuy.dk, SmartGirl.dk, SmartKids.dk gøre noget ved og tilbyder nu kunder en meget lang rentefri betalingsmulighed.

Julegaver på klods
Vi giver kunderne mulighed for at købe julegaverne og først betale dem 28. februar 2012 fortæller Nynne Weile, Marketingchef hos SmartGuy A/S og fortsætter: Vi har fået rigtig mange henvendelser fra kunder, der selvfølgelig skal bruge julegaverne nu, men som gerne vil have muligheden for at betale senere. Forbrugerne håber på at kunne benytte sig af de mange gode tilbud man kan finde online.

Flere betalingsmåder
Vi tænker meget over at tilbyde de betalingsmåder som kunderne ønsker lige nu, siger Nynne. Vi opruster konstant på IT-siden, så vi kan implementere nye måder at betale på. Blandt andet har vi sikret at vores betalingssystemer fx også virker på iPhone, iPads og andre mobile enheder.

Kort om SmartGuy A/S

Nordens største fashionssites
SmartGuy A/S står bag internetbutikkerne SmartGuy.dk, SmartMen.dk, SmartGirl.dk, SmartKids.dk og SmartSport.dk, som i dag er lanceret i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland og Rusland. Alle shops er 100 % internetbaseret, hvilket betyder, at man har skåret alle omkostninger til butik og manuel ekspedition væk. Besparelserne gives til kunderne, som kan finde de nyeste varer til favorable priser.

Over 10 års erfaring
SmartGuy A/S blev lanceret i år 2000 af Christian Kusk, Nicolai Kærgaard. Det var under trange forhold, at butikken startede sit virke. I kælderen under butikken "Poul Kusk" blev de første pakker sendt ud til kunderne. Indtjeningen var minimal, men de kunne holde skindet på næsen ved at have lave lønudgifter, ingen husleje samt minimale omkostninger til varelager. De brugte simpelthen butikkens varelager, således at varen først blev indkøbt i samme øjeblik, som den var blevet solgt på SmartGuy.dk. Hver en krone som de tjente de første par år, blev brugt på markedsføring og indkøb. Lageret voksede stille og roligt, og det blev mere og mere tydeligt, at de var ved at sprænge rammerne med det voksende varelager. I dag beskæftiger SmartGuy A/S over 150 fuldtids medarbejdere samt en hel del studentermedarbejdere.

E-mærket Gazelle
SmartGuy A/S har gennem tiderne modtaget en del forskellige priser bl.a. er de blevet Børsen Vækst Gazelle i 2007, 2008, 2009 og 2010, de har modtaget prisen Ivækst , Årets vækstiværksætter og de har e-mærket fra E-handelsfonden.

Læs mere her

tags: England, markedsføring, Danmark, 2009, 2010, 2008, Sverige, Norge, Tyskland, internet, Børsen, Rusland, julegave, 2012, virksomhed, 2007, omkostninger, cola, iPhone, husleje,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar