onsdag den 20. januar 2016

Ny netbutik sender børn i køkkenet

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); });
Køkken- og bageredskaber specielt designet til børn skal få drenge og piger i gang med madlavning og bagningNår danske børn besøger hjemmets køkken, er det typisk for at hente madpakken – som forældrene har smurt – eller spørge ind til, hvad der er til aftensmad.

Det vil en ny, dansk netbutik være med til at ændre på. Kidsjen.dk – alt til køkkenbørn, sender børnene ind i køkkenet for at deltage i madlavning og bagning.

"Der findes mange madskoler, hvor børn kan lære om madlavning, og nettet vrimler med opskrifter, som børn let kan lave. Vi har vores fokus på de køkkenredskaber og bageredskaber, der gør det nemmere for børn at være med i køkkenet, siger Lars W. Jacobsen, der sammen med sin kone har åbnet netbutikken.

Parret har i forvejen drevet andre netbutikker i ni år, men i takt med at familiens fire børn blev større og begyndte at interessere sig for køkken-livet opdagede forældrene, at der manglede noget.

"Køkkenredskaber er som udgangspunkt skabt til voksne, og sådan skal det være. Men da vi begyndte at lede, fandt vi mange udenlandske leverandører, som også har børnene i tankerne. Det er deres varer vi nu sælger," siger Lars W. Jacobsen.

Et godt eksempel er børnekniven Kiddikutter, som er en del af sortimentet hos Kidsjen.dk. Kniven kan skære i grøntsager med save-bevægelser, og det unikke design af knivbladet gør, at det sker uden at børnene kommer til at skære sig i fingrene.

Sortimentet hos Kidsjen.dk er køkkenredskaber til madlavning og bagning samt spændende ingredienser, forklæder, sjove køkkengadgets med mere. De mindste børn har deres helt egen afdeling i shoppen med legekøkkener, legemad og legeredskaber.

Kidsjen.dk henvender sig både til forældre, men også direkte til børnene med Kidsjen TV på YouTube. Det er familiens to piger, Sara og Astrid, der på kanalen vil præsentere nemme og sjove retter for børn.

Fakta om Kidsjen.dk:
Lanceres januar 2016
Sælger køkkenredskaber, bageredskaber og legemad til børn.
Placeret med eget lager i Helsingør.
E-mærket – certificeret af e-handelsfonden.Læs mere her

tags: 2016, Helsingør, e-handel, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar