torsdag den 7. maj 2015

Selfie trenden tager et skridt videre


Den såkaldte selfie trend udvikler sig i rivende hast, og i Asien popper den nye selfie stang op dagligt i gadelivet og har resulteret i, at den nu også er ve at gøre sit indtog i DanmarkI Asien har den allerede spredt sig bredt fra øst til vest og popper op både i gadelivet, på restauranter, i skoler og mange andre steder; den nye selfie stang der har skabt en stigende tendens med de såkaldte selfie portrætter.

De nye selfie stænger er en ny og stor dille, der allerede er godt integreret i Asien, er nu godt på vej ind i danskernes hverdag. Folk tager et stadigt stigende antal portrætter af sig selv - de såkaldte selfies - og disse forventes at blive endnu mere udbredt i fremtiden: "I Asien har alle en selfie stang, og vi begynder at se en stadigt stigende tendens til, at denne trend også breder sig til Europa og ikke mindst Danmark", udtaler Morten Bennedsen, direktør i Randomshop.

Et fremtidigt "must have"
Da selfie trenden ikke tyder på at være på vej væk foreløbigt, vurderes selfie stangen at være et fremtidigt must have, udtaler Morten Bennedsen, der selv har tilbragt adskillige måneder i Asien og identificeret det bedste produkt i bedste kvalitet.

Selfie stangen er letanvendelig, hvad enten man er alene eller gerne vil have flere personer med på et portræt. Deruover er selfie stængerne gode at have med på rejser, da de er lette grundet sit materiale i stål og sin lille størrelse.

Hvor forhandles selfie stangen
Selfie stangen, der kommer med et indbygget Bluetooth shutter, kan benyttes med både iPhone og Android og kan foldes ud, så den måler helt op til 1 meter. Produktet er netop blevet en del af Randomshops sortiment og kan forhandles på randomshop.dk.

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, direktør, restaurant, Asien, Android, iPhone,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar