søndag den 10. maj 2015

København er værtsby for international cybercrime konference


CCCC-15 er en international konference med fokus på it-sikkerhed. Konferencen er etableret i samarbejde mellem CSIS, DI ITEK og Erhvervsstyrelsen og tiltrækker flere af verdens førende eksperter og forskere indenfor dette felt.CSIS Security Group A/S er begejstrede over at kunne annoncere årets Copenhagen Cyber Crime Conference 2015 (CCCC-15). CCCC-15 afholdes i hjertet af København i Dansk Industris hovedkvarter. Konferencen er etableret i samarbejde med DI ITEK, Erhvervsstyrelsen og CSIS og afholdes torsdag d. 11. Juni 2015.

I lighed med tidligere år er konferencen inddelt i tre spor og vil byde på anerkendte internationale it-sikkerhedseksperter, -researchere og -forskere fra mange lande og forskellige markedsledende selskaber. Alle præsentationer afholdes på engelsk.

Der vil være noget for enhver smag på CCCC-15 fra best practices, management og compliance til tung teknisk analyse af avanceret og komplekse angreb mod offentlige og private selskaber.

Keynote fra Microsoft DCU
Det er i år lykkedes CSIS at tiltrække Richard Boscovich fra Microsofts særlige Digital Crimes Unit (DCU). Richard har været en ledende kraft i de legale aspekter omkring nedtagningen af kraftfulde BOTnets som f.eks. Waledac, Rustock, Kelihos, Bamital, Nitol, Zeus Gameover, Shylock og senest Ramnit.

Derudover er der på CCCC-15 spændende talere fra bl.a. Sophos, ESET, Farsight Security, G Data, TDC, Cyphort Inc., Cryptomathic, Kaspersky, NC3 samt mange flere.

Yderligere oplysninger, agenda samt tilmelding kan ske på konferencens hjemmeside:
http://cccc-2015.com/

Læs mere her

tags: København, Microsoft, TDC, CSI, Dansk Industri, DCU, CSIS,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar