lørdag den 9. maj 2015

Designklassikerne Dråben og Ystolen i nye tidssvarende materialer


Foråret fejres hos brdr. friis møbler med eksklusive kampagner på både Dråben, Y-stolen og udvalgte Montana elementer.Sol, lune dage og naturen der springer ud indikerer, at nu er det forår og inden længe står sommeren for døren. Dette fejres hos brdr. friis møbler med eksklusive kampagner på nogle af de mest ikoniske, klassiske og tidløse designs.

Her er blandt andet tale om Arne Jacobsens ikoniske stol, Dråben, som oprindeligt blev designet og produceret i 1958 eksklusivt til SAS Royal Hotel i København.

Nu mere end 50 år efter er Dråben tilbage i nye materialer således at den er ligeså tidssvarende i dag, som da den blev designet i 1958.

Dette fejres hos brdr. friis møbler med en kampagne på Dråben i sort eller hvid med chrom ben. Kampagnen gælder indtil 8. Maj 2015.

Kampagnepris: Dråben i sort eller hvid med chrom ben: kr. 2.070,-

Ligeledes er den populære producent Montana aktuel hos brdr. friis møbler. Montana er kendt for sine stilrene og kvalitetsdygtige reolmoduler som kan sammensættes på kryds og tværs, så man kan opnå lige præcis den form og de farver man ønsker.

Netop nu er der kampagne på udvalgte Montana reolmoduler hos brdr. friis møbler, bl.a. reolerne 1112, 1220, 1261 og 6112 i hvid samt tråd reolmodulet i chrom af Verner Panton.
Alle fås med en rabat på 15% indtil d. 8 maj 2015.

Det slutter dog ikke her! Et af Hans J. Wegners mest kendte møbler, Y-stolen er ligeledes aktuel hos brdr. friis møbler.

Den smukke og klassiske Y-stol, som også går under navnet 'Wishbone Chair' grundet ryggens facon som et ønskeben, er et af de mest populære og tidløse designs. Carl Hansen & Søn har produceret stolen siden 1950, et år efter Hans J. Wegner tegnede stolen, og siden har stolen fortsat været i produktion.

Carl Hansen & Søn har lanceret denne klassiker i 24 specialfarver, som netop nu kan fås til kampagnepris hos brdr. friis møbler indtil d. 31. maj 2015.

Kampagnepris: Y-stolen med sæde i naturflet og lakeret stel i samtlige farver: kr. 3.995,-
Oplev både Y-stolen, Dråben og Montana elementerne hos brdr. friis møbler, Gladsaxevej 311 i Søborg eller Mellemvangen 30 i Brønshøj eller besøg brdr. friis møblers hjemmeside og læs mere.

Men skynd dig! Kampagnen på Dråben og Montana elementerne gælder kun til d. 8. maj 2015 og kampagnen på Y-stolen til d. 31. maj 2015.

Læs mere her

tags: København, SAS, Brønshøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar