torsdag den 4. december 2014

Nyhed i Danmark: Ølabonnement på mikrobryg

En ny virksomhed i Danmark, Boxbeers, lancerer nu et nyt abonnement i Danmark, hvor det er muligt at modtage en kasse med forskellige danske og udenlandske mikrobryg, måneds- eller kvartalsvis.
Mange har prøvet at stå foran supermarkedets hylder med mikrobryg og være i tvivl om, hvilken øl man skal vælge. Eller man synes man har smagt det hele og vil gerne prøve nye mikrobryggerier og øl. Med over 900 nye danske øl i 2013 ligger der en stor opgave for ølnyderen i at finde frem til de bedste danske mikrobryg.

Boxbeers introducerer nu de danske øldrikkere for et alternativ til de få øl og mikrobryggerier, der kan fås i det lokale supermarked, og en god mulighed for at blive introduceret til nye øl og bryggerier, som er knap så kendte.

Boxbeers har et ølabonnement, hvor man som kunde får leveret en kasse med forskellige øl, måneds- eller kvartalsvis. Der er to varianter af abonnementet: Det ene er Ølnyderkassen og er til dem, som er vant til at drikke andet end en normal pilsnerøl, men måske ikke finder nydelse i "ekstreme" mikrobryg. Til dem, som er til det mere eksperimenterende øl og som virkeligt vil have udfordret ølganen, findes der abonnementet Ølnørdkassen. Det er til den rutinerede kender af mikrobryg, der gerne vil prøve nye ting indenfor den mere "vilde" del af øluniverset.

Stifter af Boxbeers, Jacob Højrup udtaler: 'Som ølnyder er det vildt spændende med al den mikrobryg der findes. Men man har hurtigt prøvet de bryggerier og øl som ens normale supermarked tilbyder. Derfor har jeg personligt altid savnet et alternativ, hvor man løbende kan blive introduceret til en masse forskellige mikrobryg. Den mulighed synes jeg, vi nu har skabt med Boxbeers."

Hvis man er glad for én type øl, er der også mulighed for at dyrke den lidenskab med specielle smagekasser. Kasserne kan variere. Lige nu kan man fx vælge en IPA-kasse, hvor der er fokus på humlede øl eller fx kassen Smagen af Danmark, med øl fra hele Danmark.

Fakta
- Vælg mellem et abonnement måneds- eller kvartalsvis.
- Månedskassen indeholder 5-8 forskellige og kvartalskassen 10-12 forskellige mikrobryg. Antallet af øl i begge kasser kan variere, da nogle øl fx er i større format eller er sjældne og dermed bare dyrere.
- Levering til hele Danmark. Øllet leveres til afhentning i pakkeshops, og man får besked når pakken kan afhentes.
- Priserne er altid inklusiv levering og pant.
- Man bestiller ølabonnement og smagekasser på www.boxbeers.dk og man kan betale med alle de gængse betalingskort som Dankort, VISA, Mastercard, m.m.


Læs mere her

tags: Danmark, 2013, universet, virksomhed, supermarked, A-kasse, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar