onsdag den 3. december 2014

Årets store julegavehit 2014

De hyggelige vinteraftener i stearinlysenes skær trænger sig på, og det betyder desværre, at mange flere tilfælde med brandskader forekommer, hvis man glemmer at puste sine stearinlys ud. Det er et nyt banebrydende LED stearinlys kommet for at ændre på. Vi er indtrådt årets kolde tid, og det betyder, at mange holder sig indendørs for at hygge i varmen i stearinlysets skær. Det betyder desværre også, at der ofte er mange tilfælde med brandskader i vinterperioden, da det kan hænde, man glemmer at puste stearinlysene ud. Det har en unik iværksættervirksomhed fra Herning sat fokus på ved at introducere et nyt og banebrydende produkt.

Nu behøver du aldrig mere være bekymret for, om du eller børnene nu har husket at puste stearinlysene ud. Randomshop introducerer fremtidens stearinlys; de hyggelige og meget sikre LED stearinlys, der næsten er identiske med og dufter som et rigtig stearinlys med op til 395 timers brændetid.

Større sikkerhed og mindre brandfare

De nye banebrydende LED stearinlys er et rigtig smart lys, hvor man helt kan undgå brandfaren, der ellers er at finde ved de klassiske stearinlys. En ekstra fordel for dig som elsker den klassiske, bevægelige flamme og helst ikke vil undvære den er, at disse LED stearinlys har en kunstig flamme, der bevæger sig. Denne flamme ligner en naturlig, levende flamme på en prik, så hyggen er bibeholdt.

LED stearinlysene er især meget idéelle for børnefamilier, så du aldrig skal være bange for, at børnene hygger sig med et stearinlys. Men det er også unikt for dig, der gerne vil være med til at skåne miljøet for de klassiske stearinlys, der er lavet af paraffin.

Hvem er Randomshop

Randomshop er en online webshop med hovedsæde i Herning i Midtjylland - stiftet af tre erfarne unge; to Business Development Engineer studerende samt en webintegrator. De to unge mænd har begge en mission om, at Randomshop skal være stedet, hvor du finder de nyeste produkter til den bedste pris, og hvor online shopping bliver sjovt.

Hvordan får jeg fat på LED stearinlysene

De banebrydende LED stearinlys kan købes via Randomshop på randomshop.dk og fås i et sæt med 3 forskellige størrelser. Vejledende pris er 977 kroner, men kan lige nu købes for 499 kroner.

Læs mere her

tags: Vejle, kunst, Midtjylland, Herning, virksomhed, iværksættervirksomhed, studerende, miljø, online shopping,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar