onsdag den 24. september 2014

Gavekort statistik - Overblik over gavekort køb i Danmark

Hos Sendentanke.dk elsker vi gavekort! Hvor mange af jer elsker dem lige så højt Udviklingen på markedet for gavekortssalg viser en spændende fremgang. Kan du nikke genkendende til nogle af tingene 20% indløser ikke deres gavekort
En rundspørge på Tænk's side viser at 20% ikke bruger deres gavekort og på spørge tidspunktet havde over halvdelen et gavekort liggende i skuffen.
Et gavekort kan også være let at glemme i farten – specielt hvis det ligger hjemme i skuffen og samler støv! Har de fleste ikke prøvet at tage en spontan tur ud at shoppe eller spise for så bagefter at komme i tanke om at man vidst egentlig have et gavekort hjemme i skuffen
Derfor er vi hos Sendentanke.dk glade for, at vi tilbyder digitale gavekort; så har man dem altid med sig - (medmindre man glemmer telefonen derhjemme).

Gavekort ligger højt på ønskelisten
Og det er ikke kun på listen over, hvad vi egentlig modtager under træet, på fødselsdagen etc. Faktisk ligger gavekort også meget højt på listen over, hvad vi ønsker os. For kvinder er det en absolut nummer 1 over gaveønsker, mens gavekortene har måtte vige fra 1. til 2. pladsen på mændenes side, da bøger hitter en smule mere der.

Stigning i gavekortssalg online
Statistikker viser, at gavekortssalget online vokser med 29% årligt. Udover det har en rundspørge klarlagt at 48% af os vil købe varer via mobilen i fremtiden.
Det er en udvikling, som vi kan lide! Det er dejligt at se at andre end os ser det smarte i at handle online og via mobilen, men hvorfor skulle i ikke også det Det er nemt, hurtigt og så kan man gøre det hjemme fra sofaen, på vej hjem i bussen eller i pausen på arbejdet!

Læs mere uddybende på: https://sendentanke.dk/gavekort-statistik/

Læs mere her

tags: bilen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar