tirsdag den 22. juli 2014

Sådan undgår du propper i ørerne på flyveturen

Det er dejligt at tage ud og rejse. Når man skal rejse langt, er det mest behagelige som regel at rejse med fly. Ofte døjer folk dog med propper i ørerne, og hvis man rejser med børn, kan dette skabe uro – særligt hvis børnene i forvejen er lidt nervøse over at skulle flyve, men med de rette ørepropper kan dette let undgås. Det er altid dejligt at skulle tage på ferie – særligt hvis man er én af de heldige, der skal med fly til steder med sandstrande og kultur. Flyrejsen er en nem og hurtig måde at rejse på, og det er blevet billigere at benytte sig af denne transportmulighed. Rejsen kan dog stadig tage lang tid, og under start og landing er trykken i ørerne et udbredt problem. For nogle er det en lille gene, men for andre er det meget ubehageligt, særligt hvis man rejser med mindre børn, der ikke helt har forståelse for, hvorfor det sker eller, at det går over igen. Det kan godt lede til noget ekstra klynk, hvilket er ubehageligt for barnet, for dig og for de andre passagerer. Samtidig er der måske meget støj, så det kan være vanskeligt at sove hele vejen til sin destination, hvis det er det, man gerne vil. Ved at anskaffe sig de rigtige ørepropper, kan dette nemt mindskes og undgås. Det gælder bare om at finde de rigtige.

Når man køber et par ørepropper, er det vigtigt at huske på, at man skal bruge dem begge veje. Mange ørepropper kan kun benyttes et par gange, da de efter brug mister deres volumen. Jet Ears er de eneste på det danske marked, der kan anvendes igen og igen uden, at de mister sin effektivitet. De bliver ved med at være effektive, både mod den pinefulde trykken for ørerne i flyet, samtidig med, at de mindsker støjen, som kan være på flyet. Med et par ørepropper fra Jet Ears, kan du bare læne dig tilbage i sædet og tage dig en lur, indtil du er ved destinationen.

Jet Ears kan også bruges ved kørsel i bjergene, skisport, tunnelpassager, eller hvis man sover med én, der har særligt højlydt snorken.

Så hvis man gerne vil undgå trykken i ørerne og unødig støj, så glem ikke Jet Ears på rejsen.


Læs mere her

tags: kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar