tirsdag den 13. maj 2014

MailPlatform lancerer en gratis løsning til alle godkendte non-profit foreninger og organisationer

Vi kan alle få brug for hjælp - derfor vil dansk software virksomhed hjælpe med en 1-1-1 model "Det at hjælpe andre, har altid stået øverst på min agenda. Det er derfor vi lancerer vores hjælpe program der involverer gratis software, minimum 1% af vores overskud og 1% af vore medarbejderes tid til velgørenhed", fortæller Kim Østergaard fra danske MailPlatform. Han kalder det for en 1-1-1 model efter amerikansk forbillede.

Firmaet der leverer en cloud løsning til udsendelse af nyhedsbreve, en såkaldt email marketing og dialog platform, vil ikke blot donere deres hostede email marketing og dialog platform væk, de vil også engagere medarbejdere i såvel Danmark som udlandet i velgørende lokalt arbejde.

"Vi giver allerede penge væk til velgørende organisationer som Red Barnet og Kræftens Bekæmpelse, men vi vil gerne mere end det - vi vil gøre en forskel i vores nærområde. Derfor vil virksomheden donere 1% af medarbejdernes tid til lokalt frivilligt arbejde, det svarer til ca 6 arbejdsdage om året og 1% af fremtidige års overskud. Overskuddet skal ligeledes gå til udsatte grupper, børn og unge eller noget helt tredje i nærområdet", fortsætter grundlægger Kim Østergaard. Senere er det grundlæggerens drøm, at velgørenheden kunne være med at skabe en fond, som kunne tiltrække bidrag fra andre virksomheder i lokalområdet.

MailPlatform donerer deres 4 mindste pakker væk til alle velgørende organisationer, der er godkendt af SKAT. Disse abonnementspakker dækker anslået 90% af organisationerne på listen. Har de største organisationer, der skal sende millioner af årlige mails, brug for større pakker, vil disse kunne fås med 80% rabat. "Vi skal ikke tjene på non-profit organisationerne, men for de største vil vi gerne sporadisk have dækket vores omkostninger, for at kunne opretholde vores høje serviceniveau", konkluderer Kim Østergaard.

Han henviser alle interesserede til http://www.mailplatform.dk/non-profit for tilmelding og en mere detaljeret beskrivelse af den hjælp der tilbydes.

Det er firmaets håb af reklamebureauer, webbureauer, digitale bureauer og konsulenthuse vil deltage i programmet, og hjælpe non-profit organisationerne langt længere med MailPlatform løsningen, herunder kommunikationen til modtagerne, end virksomhedens opstartsrådgivning kan gøre det. Lad dette være en opfordring her fra redaktionen, til alle professionelle aktører, om at deltage aktivt i programmet.

Fakta om MailPlatform
MailPlatform servicerer i dag virksomheder som: BoConcept, CBS, Egmont, Guldbageren, Kop & Kande, Kvik, SOS Dansk Autohjælp, Merck, Sampension, Stof & Stil, Billetlugen, DB Schenker, Giv Blod, Toyota, Creativ Company, NEYE og Damixa.

Se hele listen over godkendte virksomheder her:
http://www.skat.dk/SKAT.aspx oID=2061734


Læs mere her

tags: Danmark, udland, virksomhed, velgørenhed, penge, omkostninger, Toyota, kommunikation, organisation, SKAT, Egmont, Kræftens Bekæmpelse, Fakta, BoConcept, Kop & Kande,,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar