fredag den 23. maj 2014

DinnerBooking når 5 mio. bookinger

Danmarks førende bookingleverandør DinnerBooking har i denne uge nået en milepæl med 5 mio. registrerede bookinger og 20 mio. spisende gæster. Det er ved at være 10 år siden, at brødrene Peter og Christian Thygesen, opstartede DinnerBooking i beskedne omgivelser, og siden da er det kun gået én vej, nemlig fremad.

Det blev ekstra tydeligt i denne uge, hvor virksomheden kunne bryste sig med i alt 5 mio. registrerede bookinger og 20 mio. spisende gæster i deres system.
Og det glæder DinnerBookings partner Peter Thygesen:
- Det viser, at vi efterhånden er blevet et kendt brand blandt danskerne, og at det går den rigtige vej, fortæller han.

Den flotte milepæl betyder dog ikke, at de to brødre læner sig tilbage i stolen – tværtimod har de nu ekstra høje forventninger til fremtiden:
- Nu handler det bare om at arbejde endnu hårdere mod den næste store milepæl, så vi kan blive ved med at være Danmarks førende bookingleverandør. Det næste mål er at nå 50 mio. bookinger, fortæller Peter Thygesen i al beskedenhed.

DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 400+ restauranter, håndterer over 600.000 gæster om måneden, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite.


Læs mere her

tags: Danmark, restaurant, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar