torsdag den 13. marts 2014

Stærk vækst med fri fragt og gratis retur

image description
Komplett.dk voksede kraftigt i 4. kvartal og tog markedsandele fra konkurrenterne. Netbutikken omsatte for 66 millioner danske kroner i 4. kvartal 2013, en vækst på 43 procent i forhold til samme kvartal året før.
- Danskerne handler på nettet som aldrig før, og vi er særdeles tilfredse med at tage markedsandele i 4. kvartal 2013, samt at væksten fortsætter ind i 1.kvartal, 2014, siger salgschef i Komplett.dk Morten Beutelmann.

Det er flere årsager til at Komplett.dk vokser. De vigtigste er at selskabet indførte fri fragt på alle varer fra 1. april og gratis retur fra 1. november.

- Vores kunder sætter stor pris på gratis levering af varer. De får hurtigt og enkelt leveret varerne uden ekstra omkostninger og hvis købet fortrydes indenfor 45 dage, så foregår returforløbet også kvit og frit, siger Beutelmann.
Strategien med at have stærkere fokus på vores kernekunder og kerneprodukter har også haft meget målbar effekt.

- Komplett.dk har en stærk position og er kendt for at være «geeks» førstevalg. Vi har satset på kvalitetsprodukter i vores kernesortiment, som komponenter og Komplett PC, og dette har definitivt haft positiv effekt, siger Beutelmann.

Komplett.dk er ejet af Komplett Group, Nordens største nethandelsaktør med 14 netbutikker. Komplett Group har 600 ansatte og havde i 2013 en samlet omsætning på 5,2 milliarder norske kroner. Læs mere på: www.komplett.dk og www.komplettgroup.com

Læs mere her

tags: 2013, danske krone, omsætning, omkostninger, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar