lørdag den 15. marts 2014

Nyt internationalt mærke i Guldknappen.dk

Nu kan Mywalit's produkter fås i Guldknappen.dk. Mywalit er en italiensk pung- og taskevirksomhed, der startede i Lucca, Italien i 2005. Siden etableringen er Mywalit hurtigt blevet bredt ud til en stor del af verden og nu fås deres produkter også i Guldknappen.dk.
Dristige farvekombinationer og fremragende materialevalg er nærmest synonym med Mywalits produkter. Netop de spændende farvekombinationer er noget der gør, at Mywalit skiller sig ud fra andre producenter af punge og tasker.
Målgruppen for Mywalits produkter er modebevidste kvinder, der ikke er bange for at skille sig ud og som ønsker at kombinere et traditionelt look med flotte og friske farver på pung, taske, iPad - eller computer cover.

"Mywalits produkter giver et godt supplement til det øvrige sortiment i Guldknappen.dk. Vi kan godt lide ideen med at dame fashion produkter som tasker og punge ikke kun behøver at være i neutrale farver. Stærkere farver er generelt noget vi ser mere og mere også hos vores nuværende brands. De mange farver gør det lettere at skabe et unikt look og så passer de friske farver utrolig godt til den kommende årstid." Lyder det fra Mariann Rabøllle, indehaver af Guldknappen.dk.

Ifølge Mariann Rabølle er Mywalit et spændende brand fordi det er så anderledes fra traditionelle brands. De dristige farvekombinationer giver helt andre muligheder for at skabe sammenhæng og kant til sit look.

Materialer fra øverste hylde
I Guldknappen.dk er vi meget fokuseret på materialer og kvalitet. Derfor er Mywalit's fokus på materialevalg samt produktionsmetoder helt afgørende for at Mywalit er blevet en del af sortimentet her hos os.

"Vi oplever helt klart en tendens til at farverige tasker og punge ikke længere er for de få. Friske farver er i stigende grad blevet en del af et moderne look, så derfor skal den tendens naturligvis også følge med tilbehør som punge og dametasker. De flotte farver kan naturligvis også kombineres med et mere traditionelt look i dæmpede farver." fortæller Mariann Rabølle.

Læs mere her

tags: Italien, computer, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar