torsdag den 13. februar 2014

E-mærket sikrer sikker julehandel af Designerure.dk

Mange mennesker vælger at foretage deres julegaveindkøb på nettet for at spare tid, penge og besvær. Der findes imidlertid forskellige fælder, man kan falde i, hvis man ikke læser handelsbetingelserne grundigt nok. Med e-mærkede webshops kan kunderne være sikre på en ordentlig handel, og Designerure.dk.dk er netop én af de forhandlere, der hører under denne ordning.
Designerure.dk er en webshop, der har specialiseret sig i salg af designerure, som,traditionen tro,bestilles online og leveres direkte til kunderne. Deres produktsortiment kommer fra nogle af verdens mest anerkendte designere, og prislejet på urerne bliver følgeligt i en klasse der gør, at betingelserne for handelen er helt i top, for at kunderne kan opleve den optimale tillid til online procedurerne. Designerure.dker én af de webshops, som har valgt at imødekomme kundernes behov for sikkerhed ved at underordne sig e-mærkets krav for kvalitet og handelsbetingelser. Som de selv forklarer: "Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved at handle hos os".

Jurister giver grønt lys til webshops
Når en webshop ønsker at blive e-mærket, skal de først igennem en grundig godkendelsesproces.Her skal det blandt andet undersøges, om kommunikationen mellem køber og sælger er klar nok, og om hjemmesiden indeholder den nødvendige information. Det betyder altså, at Designerure.dk, i kraft af sin e-mærkning, drives i fuld forlængelse med dansk lovgivning og lever op til de gældende forbrugerbeskyttende krav. I Danmark findes omkring 1600 webshops under ordningen, som alle er blevet set efter i sømmene af autoriserede jurister, der, med kundernes interesse for øje, har givet dem deres godkendelse. Derudover foretager de løbende kontrol af e-butikkerne, så de kan være sikre på, at den høje kvalitet fortsat opretholdes.

Med en e-mærket webshop som Designerure.dk, bliver det altså muligt for danskerne at gøre sine julekøb af designerure direkte fra nettet uden at skulle bekymre sig om huller i handelsbetingelserne.

Læs mere her

tags: Danmark, lovgivning, julegave, penge, kommunikation, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar