torsdag den 2. januar 2014

Lys på en energieffektiv måde

LED belysning med dioder fra USA og Japan. Lyskilderne er typisk fra enten CREE eller SHARP. Dette sikrer den ypperste kvalitet, skåner miljøet og giver lang holdbarhed på produktet.
I Esbjerg sidder der en mand. En dag slår det ham – hvorfor i alverden skal det være så svært at finde den rette LED-pære til hjemmet, så man kan være energirigtig og skåne miljøet Han havde været i det lokale supermarked og det lokale byggemarked, hvor begge da havde et udvalg af LED-pærer, men det var et udvalg der på ingen måde var tilfredsstillende.

Sådan startede idéen om DETLED.dk, og det var en idé der hurtigt skulle fange om sig – for i dag er hjemmesiden blandt de førende på både viden og kvalitetsprodukter inden for LED-pærer på det danske marked.

DETLED.dk adskiller sig fra mange andre onlineforhandlere ved, at satse udelukkende på dansk kvalitets design. Endvidere forhandles der udelukkende LED belysning med dioder fra USA og Japan. Lyskilderne er typisk fra enten CREE eller SHARP, dette gøres for at sikre det ypperste kvalitet, så kunden oplever præcis hvor god en LED-pære rent faktisk er.

I dag er DETLED.dk en af Danmarks førende leverandører af kvalitets LED-pærer. Gennem denne position har man også tilegnet sig megen viden om hvilke dioder der leverer den helt rigtige lysfarve og kvalitet til den enkelte kunde. LED dioder er nemlig et meget lidt gennemskueligt marked, for den almindelige forbruger. Der opereres med termer som lysfarve, målt i Kelvin, yderligere opdeles i kategorier som varmt, neutralt og koldt – med hvert sit sæt tilhørende Kelvin værdier. En anden uigennemskuelig ting for den almindelige forbruger er en lyskildes farvegengivelses-indeks. Her taler man om et tal mellem 0 og 100, som angiver en lyskildes egenskab til at gengive 8 referencefarver – jo højere et tal, des bedre.

De fleste forbrugere er nu, fuldkomment forvirret – for fik man ikke bare at vide man skulle købe en LED-pære og så var det 'fjong' Det er her at DETLED.dk kommer ind og er den afgørende forskel. Med den enorme erfaring, kan DETLED.dk være med til at sikre, at kunderne undgår de typiske beklagelser når det kommer til LED-pærer, såsom svagt og/eller gulligt lys.

I anerkendelsen af forbrugernes mange problemer med netop LED-pærer har DETLED.dk også valgt at konstruere et effektivt showroom på firmaets adresse i Esbjerg. Dette showroom skal, i samarbejde med den store viden, hjælpe alle forbrugere til at træffe de rette valg på LED fronten.

Samlet set bliver alle glade. De kommende generationer lever i en verden med mindre CO2, forbrugerens strømregning bliver mindre og lyset bedre!

Læs mere her

tags: USA, Danmark, Esbjerg, Japan, supermarked, energi, miljø, byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar