tirsdag den 7. januar 2014

Keller Sports åbner i Danmark

En af Europas førende forhandlere af sportsartikler på nettet åbner en dansk hjemmeside.
Den tyske forhandler af sportsartikler keller-sports.de åbner i december en dansk hjemmeside, og her kan danske sportsudøvere fra i dag finde deres sportsudstyr i vores brede udvalg.

Keller Sports har specialiseret sig inden for tennis, løb og fitness. Virksomheden så dagens lys i 2005, da brødrene Moritz og Jakob Keller begyndte at sælge tennisudstyr fra deres kælder. Siden dengang er det gået stærkt. Udover Tyskland er Keller Sports i dag online i Frankrig, Spanien, Holland, Storbritannien, Schweiz og nu også Danmark og Sverige. Keller Sports har desuden en .com side, der leverer til stort set resten af Europa.

Hvad der startede ud som en forhandler af tennisudstyr, udvidede I 2011 til også at forhandle løbeudstyr. Her i 2013 blev fitness og træning så en del af sortimentet. Keller Sports forhandler i dag over 100.000 produkter fra mere end 30 forskellige mærker inden for tennis, løb og fitness.

Keller Sports skiller sig ud ved udover at tilbyde et bredt udvalgt af produkter af høj kvalitet til en god pris, har vi enorm fokus på kunden. Vi rådgiver gerne om produkter og valg. Vores kundeservice er trænede og modtager løbende træning fra producenter og eksperter og er derfor yderst kompetente inden for dette.

Med den nye butik sigter vi efter at være så danske som muligt. Vi tilbyder en dansk kundeservice, dansk telefonnummer og dansk bankkonto. Der arbejdes i øjeblikket også på at tilbyde en dansk returneringsadresse. Selve hjemmesiden vil være på dansk og løbende vil der også komme danske produktbeskrivelser. Vi vil tilbyde en række forskellige betalingsmetoder. Kreditkort (Dankort), Bankoverførsel, PayPal og så vil det også være muligt at betale med Klarna. Klarna er på kort tid blevet utroligt populært i Tyskland og Holland. I korte træk fungerer det sådan, at kunden modtager varerne før de betaler. Betalingen bliver herefter foretaget med faktura, gennem firmaet Klarna.

Ved åbning af den danske side, vil levering til Danmark blive billigere. Standard levering vil være 45 kr. (imod de ca. 70 kr. førhen), og vi tilbyder gratis levering af ordrer på over 599 kr. Varerne sendes fra Tyskland og vil blive fragtet med DHL indtil den danske grænse, hvorefter Post Danmark vil tage over.

Samtidig med lanceringen af den danske hjemmeside, lancerer Keller Sports et helt nyt layout og en række nye features. En af de nye features på siden er hvad vi kalder for Product Matching Engine. I denne feature oversætter vi tekniske termer fra producenterne til et mere forståeligt sprog. Det vil derudover være muligt at sortere i produkterne ved at til- og fravælge forskellige egenskaber. Det bliver dermed mere brugervenligt at handle. Kunden behøver ikke længere at famle rundt i blinde i en jungle af udtryk og forskellige egenskaber, de aldrig har hørt før, og som har forskellige navne hos de forskellige producenter. Dette er blot en enkelt af nye innovative egenskaber hos Keller Sports, som vi håber kan være med til at sikre os en god position på det danske marked.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, Sverige, Tyskland, Europa, Storbritannien, Holland, bankkonto, Frankrig, 2013, Spanien, december, Schweiz, sprog, fitness,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar