torsdag den 3. oktober 2013

Nordjyske vækstkometer indgår forlovelse

De to vækstvirksomheder Ultimate Web A/S og konXion ApS har valgt at forlove sig med henblik på et ægteskab inden for de kommende år. Med forlovelsen bliver de to virksomheder blandt landsdelens største udbydere af digitale ydelser.

Virksomhederne har gennem de sidste to år leveret adskillige fælles løsninger. Senest med en ny og innovativ FriendsShop for sportontop.dk en webshop, der gennem viden om kunderne fra de sociale medier tilpasser sig den enkelte kunde.

Gennem flere fælles projekter har vi lært hinandens kulturer at kende. Vores tilgang til forretning og måden hvorpå vi tænker innovation går godt i spænd. Vi kan opnå stor synergi ved at indgå en forlovelse med et ægteskab for øje. Sammen skaber vi et digitalt mediehus, der bliver en af de stærkeste spillere på landsplan udtaler Thomas Thomsen fra konXion.

Yderligere vækst for øje

Tilsammen beskæftiger de to virksomheder 25 ansatte og servicerer over 1.500 kunder på landsplan i et vækstende marked.

Det digitale marked er i en rasende udvikling og det gælder om at være med helt i front. Vi ser lige nu en tendens til, at webshops og sociale medier smelter sammen til intelligente løsninger. Sammen kan vi udnytte den erfaring og viden vi har fra begge områder til at udvikle vores ydelser og produkter. Vi vil i fremtiden kunne tilbyde vores kendte CMS-platform, Ultimize, til både web og sociale medier udtaler Troels Vest Jensen fra Ultimate Web.

Med forlovelsen får de to Aalborg-virksomheder et stærkere fundament for at ekspandere yderligere i København og resten af landet, hvilket er et led i en ny fælles strategi. Vi har allerede et satellitkontor i København, som konXion nu også kan benytte til at betjene deres kunder i hovedstadsområdet tilføjer Dennis Tranekær Hostrup, der sammen med Troels Vest Jensen er manden bag Ultimate Web.

Et godt parti

Ultimate Web var Børsen Gazelle virksomhed i 2011 og er AAA kredit ratet. konXion er Børsen Gazelle virksomhed i 2012 og 2013, kåret til Aalborg Kommunes mest innovative virksomhed i 2012 samt finalist til BrainsBusiness Award der uddeles på torsdag. Begge virksomheder har stor vækst i omsætning og sorte tal på bundlinjen ved regnskabsafslutningen pr. 30. september 2013. Væksten i begge virksomheder er sket for egne midler.

I første omgang forsætter de to virksomheder under hvert sit brand, men med en fælles ejerkreds. Den fremtidige ejerstruktur bliver: Troden Holding ejer 50% af hver af de to selskaber. Magnus Kjøller Holding ejer 25% af hver af de to selskaber og konXion Invest Holding ejer 25% af hver af de to selskaber.

Yderligere information

Dennis Tranekær Hostrup, partner Ultimate Web - T 51 92 76 57
Troels Vest Jensen, partner Ultimate Web - T 29 72 75 80
Thomas Thomsen, partner konXion ApS - T 31 48 08 58

Læs mere her

tags: 2011, København, Børsen, regnskab, 2013, Aalborg, ægteskab, 2012, omsætning, virksomhed, hovedstad, strategi, innovation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar