tirsdag den 13. august 2013

Youshoe & Fashion får ny hjemmeside

Youshoe slår i dag dørene op for tøjforretningens nye hjemmeside, som har fået en gemmen gribende design ændring.
Jeg er utroligt glad for den nye hjemmeside, det er en hjemmeside bygget på det man kalder et Responsive Design. Det betyder kort fortalt at siden tilpasser sig platformen du handler på. Det betyder for vores kunder at det hele er nemt og overskueligt også når de logger på fra mobile enheder , siger ejer Rune Svenninggaard.

Hjemmesiden vil være særlig attraktiv for de tøj og sko glade kunder I Danmark, især nu hvor webshoppen har fået et nyt design, der er langt mere overskueligt. Netop overskueligheden og et nemt produkt filter har været ønsket hos tøj butikkens kunder længe. Herudover har størrelsen på produktbilleder af skoene og kjolerne være et fokus punkt da kunderne nemt, enkelt og tydeligt vil kunne se på deres nye par sko eller kjole.

Youshoe & Fashion tilbyder de billigste beklædningsgenstande i Danmark og håber på i fremtiden, at kunne vinde markedsandele I lavpris segmentet. Det burde der være lagt en solid grobund for nu, med et hjemmeside design der kan konkurrere med de helt store spillere på markedet, et hjemmeside design som er hurtigt, lyst og bygget op omkring kundernes egne ønsker.

Youshoe blev etableret i 2012 har på godt et år haft en forrygende vækst med en stigende omsætning og kan derudover prale med 99% tilfredse kunde, dette afspejles både på trustpilot med 5 stjerner, men ligeledes på trendsales.dk hvor webshoppen også er at finde med over 1000 handler.

Læs mere her

tags: Danmark, 2012, omsætning, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar