tirsdag den 6. august 2013

Danske kvinder er slankere, når vejret er god

Med udgangspunkt i statistik fra modesitet miinto.dk, har danskerne grundet det gode vejr i denne sommer købt en del mere sommertøj end sidste år, hvor den gennemsnitlige temperatur var knap så høj. Det er måske ikke overraskende, men tages de gennemsnitlige livviddestørrelser i betragtning lader det til at danskerne er blevet en del slankere end sidste år.

På baggrund af et antal transaktioner henover sommeren, er det tydeligt at der i forhold til sidste år er en væsentlig nedgang i livviddestørrelser på alle beklæder både i sommertøjskategorier og inden for basisvarerne, som er på hylderne hele året. Tendensen viser sig dog primært fra april indtil og med juli og kun hos det kvindelige segment.

Miinto.dk s administrerende direktør, Konrad Kierklo, trækker på smilebåndet af den tendens:

Tal er naturligvis taknemmelige, men det er da påfaldende, at vi sælger lidt mindre størrelser, når det vejrmæssigt arter sig godt. Måske bliver der gået lidt mere til den med træningen. Om ikke andet er det en fin indsigt for os og for de butikker, som er tilknyttet til miinto.dk. Det betyder, at vi kan rådgive dem i forhold til hvilke størrelser de skal lægge vægt på i indkøb .

Om det gode vejr betyder, at de danske kvinder gør en ekstra indsats for at opnå en smallere talje, er naturligvis vanskeligt at fastslå. Indehaver af fitnesskæden, Energii, Gitte Salling, er imidlertid sikker på sammenhængen:

I takt med det gode vejr er fortsat henover sommeren, har vi set ekstra ryk fremad i antallet af de kvindelige medlemmer. De skal være strandklar og det skal gå stærkt. Det er såmænd opdraget fra mange af dem til os, når de kommer ind , slår Gitte Salling fast.

Hos miinto.dk er forhåbningen at vejret og kvindernes gode træningsvaner fortsætter lidt endnu. Det betyder øget salg og i sidste ende flere kunder i butikken:

Ja, hvis det gode vejr har en indvirkning på hvor meget der trænes og hvor slanke kvinderne er, må det meget gerne fortsætte. Vi har været meget glade for denne sommer og det øgede salg grundet de mindre livvidder , siger Konrad Kierklo.


Læs mere her

tags: direktør, slank, Konrad, Kierklo, fitness,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar