tirsdag den 9. juli 2013

TWOFORONE GO lancerer ny 3 måneders pakke som gør det mere fleksibelt at bruge 2-for-1 tilbud i København

TWOFORONE GO tilføjer nu et nyt medlem til deres eksisterende tilbudspakker. Den store pakke, Premium Pakken 1 år, har nemlig fået endnu en lillebror Premium 3 mdr. Så nu er det muligt at købe 3 måneders adgang til 500+ gode 2 for 1 tilbud til Restauranter, Caféer, Wellness og Aktiviteter i København for kun 99,- kr.

Den nye pakke Premium 3 mdr. er den nyeste tilføjelse til Premium familien, der allerede består af Premium Pakken 1 år og Premium Pakken 6 mdr. I alle tre pakker får kunden adgang til mere end 500 køb en, få en gratis -tilbud, som kan benyttes direkte fra smartphone app en TWOFORONE GO.

Med denne nye mulighed for at købe abonnement til alle virksomhedens tilbud i 3 måneder imødekommer TWOFORONE GO mange danskeres øgede behov for fleksibilitet. For med valgmulighederne 3 mdr., 6 mdr. og 1 år kan kunderne selv vælge hvor lang en periode, de har lyst til at have adgang til tilbuddene.

Den nye 3 måneders pakke giver desuden også førstegangsbrugere mulighed for at afprøve app en og 2 for 1 tilbuddene, uden at de skal binde sig i en længere periode.

Den moderne forbruger vil ikke puttes ned i én fast kasse, men ønsker frihed til at vælge et produkt, der passer til deres individuelle behov. Vi tror på, at vores kunder gerne vil have et produkt, der er fleksibelt og kan tilpasses deres præferencer - og det er bl.a. derfor, at vi nu også har lavet en 3 måneders pakke, siger Janne Rounborg, Marketing Manager hos TWOFORONE GO, og fortsætter fleksibilitet er faktisk en af grundtankerne ved vores koncept. Det er f.eks. også derfor, at vores app er bygget op, så man har adgang til en lang række tilbud på én gang i stedet for f.eks. kun ét enkelt tilbud om dagen.

Foruden de tre forskellige Premium Pakker, hvor kunden får alle de tilbud, som findes på app en, så søger TWOFORONE GO også at imødekomme kundernes ønsker om fleksibilitet og valgmuligheder ved at tilbyde forskellige tematiserede pakker som Smuk & Aktiv, Veninde, Verden Rundt og Middag & Drinks. Dermed kan man vælge pakker efter de interesser og behov man har.

###

Om TWOFORONE GO:
TWOFORONE GO er app'en, der giver dig mulighed for at udforske din by og opdage nye favoritsteder. Med mere end 500 to-for-en tilbud på din mobil, er du altid klar til at dele nye spændende oplevelser med en du holder af. Tilbuddene varierer fra restauranter, caféer og wellness-steder til golf, underholdning og andre aktiviteter.

TWOFORONE GO har investeret i udviklingen af en brugervenlig mobil platform til deres gode to-for-en tilbud, da brugen af smartphones er stærkt stigende. Startup-virksomheden er aktiv i Danmark, Dubai, Stockholm og snart Sydafrika.

App en findes til både Android og iPhone og kan hentes i Apple s App Store og Google Play.

Udvalg af annoncører:
Hereford Village
Bistro Nord
IL Cortigiano
Asador
Fru Heiberg
Café Flottenheimer
Culture Box
Floras Café
Karriere Bar
Butcher s Garage
Complete Me
Clinique Camille
Body Lounge
Amager Kite School
City Golf Club
Lalandia
Masterdive


Læs mere her

tags: Danmark, København, restaurant, Sydafrika, EM, Stockholm, Google, Android, Amager, Dubai, virksomhed, fleksibilitet, iPhone,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar