tirsdag den 25. juni 2013

Oplevelses-app?en TWOFORONE GO runder 30.000 downloads få måneder efter lancering i København.

For iværksættervirksomheden TWOFORONE GO viser de 30.000 downloads at det hårde og fokuserede markedsføringsarbejde betaler sig. Virksomheden glæder sig over, at folk i høj grad begynder at tage app en og konceptet med 2 for 1 tilbuddene til sig.

TWOFORONE GO app en har rundet 30.000 downloads blot få måneder efter lanceringen i marts ved at fokusere deres indsats digitalt. Virksomheden har blandt andet benyttet annoncer på nettet samt sociale medier og en ny blog til at gøre opmærksom på oplevelses-app en. Valget af en digital markedsføringsstrategi falder helt i tråd med virksomhedens valg af en udelukkende online platform til deres 2 for 1 tilbud.

Desuden tilbyder virksomheden nye brugere en gratis prøve. Folk, der lige har downloadet app en, kan prøve en særlig tilbudspakke helt gratis i 1 måned, så de kan lære konceptet at kende.

Det glæder folkene bag TWOFORONE GO at app en allerede er blevet downloadet så mange gange, da det betyder, at folk i høj grad er begyndt at få øjnene op for app en og konceptet med køb en og få en gratis .

Vi er rigtig glade for de mange downloads, for det betyder jo både, at vores målrettede arbejde for at gøre opmærksom på app en giver pote, og endnu vigtigere at folk er glade for vores mobile koncept med gode 2 for 1 tilbud til oplevelser i København. Og det er jo en skøn følelse at få bekræftet, siger Janne Rounborg, Marketing Manager hos TWOFORONE GO.

TWOFORONE GO app en indeholder mere end 500 køb en og få en gratis -tilbud til Restauranter, Caféer, Wellness, Golf, Underholdning og andre Aktiviteter i København - og de kan alle bruges direkte fra en smartphone. App en fungerer til både iPhone and Android og kan hentes i App Store eller Google Play.

###

Om TWOFORONE GO:
TWOFORONE GO er en oplevelses-app, der giver dets medlemmer hundredvis af 2 for 1 tilbud. App en lader dig udforske København og du kan bruge tilbuddene direkte fra din smartphone. Tilbuddene er til restauranter, caféer, wellness, golf, underholdning og andre aktiviteter.

TWOFORONE GO har udviklet en brugervenlig og innovativ mobil platform til at levere to-for-en tilbud, da brugen af smartphones hele tiden stiger. Virksomheden er aktiv i København, Dubai, Stockholm og snart også Sydafrika.

App en kan downloades fra Apple s App Store og fra Google Play/Samsung Apps ved at søge på TWOFORONE GO

Udvalg af annoncører:
Hereford Village
Bistro Nord
IL Cortigiano
Asador
Fru Heiberg
Café Flottenheimer
Culture Box
Floras Café
Karriere Bar
Butcher s Garage
Complete Me
Clinique Camille
Body Lounge
Amager Kite School
City Golf Club
Lalandia
Masterdive

Læs mere her

tags: markedsføring, København, restaurant, Sydafrika, downloade, Stockholm, Google, Android, Amager, Dubai, virksomhed, iPhone, strategi, iværksættervirksomhed, Samsung,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar