tirsdag den 25. juni 2013

Danske Riidr lancerer lydbøger i Riidr Bøger applikationerne

Der er gode nyheder til alle, som elsker at lytte til lydbøger. Riidr har i dag lanceret en verdens nyhed! Alle kan nu både læse e-bøger og lytte til lydbøger direkte i Riidr Bøger applikationen til iPad, iPhone og Android enheder. Med denne mulighed betyder det nu, at Riidr Bøger brugere har mulighed for at købe, læse og lytte til mere end 420.000 titler på deres mobile enhed eller tablet.

Som en af de eneste i verden tilbyder Riidr ét sted for alle dine e- og lydbøger. Applikationen er som altid bygget med et klassisk Skandinavisk syn på brugervenlighed og design.

Med mere end 80.000 downloads i Danmark er Riidr Bøger applikationen en af de mest populære applikationer til e-bøger. Vores primære fokus hos Riidr er, at gøre det let at læse eller lytte til de e-bøger man ønsker, siger direktør Anders Breinholst, og fortsætter dette har vi nu opnået med denne store opdatering af Riidr Bøger applikationerne.

Markedet for mp3 lydbøger er i en markant vækst. Riidr forventer at denne vækst blot bliver forstærket af at Riidr netop har lanceret Riidr Bøger applikationen med understøttelse af lydbøger. Der går nok et par år, før lydbøger når samme popularitet som i Sverige, hvor hver tiende købte bog er en lydbog, men i Danmark går det virkelig stærkt nu, kommenterer Anders Breinholst.

Specielt i sommerperioden er det populært med lydbøger, da mange tager på ferie. Vi har de tidligere år set en stigning i salget af lydbøger omkring sommerferien, da brugerne nemt kan tage lydbogen med på farten; i toget, bilen eller på stranden når man soler sig.

Alle e- og lydbøger bliver automatisk synkroniseret mellem alle Riidr applikationer. Selv lydbøger erhvervet gennem Riidr.com vil automatisk være tilgængelig i Riidr Bøger applikationerne.

Om Riidr
Riidr er et softwarefirma, startet i 2010, der sælger e-bøger og laver applikationer til at læse ebøger. Riidr er finansieret af en række Business Angels, og har også det store nordiske mediehus Schibsted i ejerkredsen.

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, Sverige, direktør, bilen, Android, iPhone, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar