torsdag den 4. april 2013

Bdr. Friis Møbler går live med ny stor webshop

Brødrene Friis Møbler bad webbureauet Adapt A/S om at udarbejde en webstrategi for udviklingen af deres fremtidige webshop. Efter strategiprocessen valgte Bdr. Friis Møbler også Adapt til designe, udvikle og implementere den nye webshop. Webshoppen er nu gået live, og det er resulteret i en flot, moderne og professionel løsning på Magento platformen.

Udvikling på Magento platformen
Den nye webshop er udviklet på Magento platformen. Grunden til valget faldt på Magento skyldes, at denne platform er specialudviklet til fremvisning af produktkataloger og er yderst velegnet til e-handel.

Integration til ERP systemer
På webshoppem integreres Brdr. Friis Møblers ERP system, C5, med Magento. Det betyder, at vareoprettelser, priser samt lagerbeholdning automatisk overføres til Magento shoppen, og at indkomne ordrer fra Magento automatisk bliver oprettet i ERP systemet. Det sparer Bdr. Friis for en masse ressourcer, da disse ting sker automatisk.

Større satsning på synergi via online kanalen
Med udviklingen af den nye webshop viser Bdr. Friis Møbler, at de i endnu højere grad satser på online kanalen. De vil gerne servicere deres kunder gennem flere kanaler, og blive bedre til at skabe synergier mellem de forskellige salgskanaler. Den nye webshop handler derfor ikke kun om e-handel, men også om at støtte deres offline butikker i mersalg.

Bdr. Friis Møbler er tilfredse med resultatet!
"Vi valgte Adapt som vores full service webbureau pga. deres forretningsforståelse og ikke mindst sparringen omkring vores fremtidige webshop. Adapt formår at skabe en solid business case samtidig med, at de også har kompetencerne til at skabe et design der passer til vores produkter samt kompetencerne og den faglige viden til at implementere det, og integrere det med vores økonomistyringssystem", fortæller projektleder Casper Friis.

Læs mere her

tags: økonomi, strategi, projektleder, e-handel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar