søndag den 31. marts 2013

Ny webshop satser stort

Legetøjsgiganten.dk startede i august 2012, siden da har virksomheden bruset frem.

Deres administrerende direktør Camilla Grønberg udtaler " De første par måneder er gået rigtig godt, det er ikke nemt at starte noget nyt i disse krisetider, men vi er kommet rigtig godt fra start".

Virksomheden har fået investorer her i 2013 og fremtiden ser lys ud for den unge virksomhed. Omsætningen er markant stigende og udsigterne for 2013 er meget lovende.

For Camilla Grønberg er det ikke første gang hun arbejder med webshops. Den unge iværksætter på blot 29 år og mor til 2, har arbejdet med webshops siden 2008.

Camilla Grønberg kender mange af faldgrupperne. "Det er klart, at man altid vil støde ind i problemer undervejs, men jeg syntes, vi har formået at komme rigtig godt fra start. Det vigtigste er, at man har familie og venner, der støtter én".

Virksomhedens strategi er at yde en markant bedre service end man får på andre webshops idag.
"vores mål er, at blive en af danmarks største webshops. Vi vil gøre vores bedste for, at give alle kunder en god oplevelse".

Vi har spurgt, hvad de vigtigste parametre er i en succesrig webshop.
"Det vigtigste er, at sende ordrerne afsted hurtigt, vi sender ordre afsted samme dag, hvis kunderne bestiller inden kl. 12. Så kan kunderne forvente at modtage pakken dagen efter". "Herefter bruger vi meget tid på, at udvælge netop de produkter, som vi selv ønsker at købe, det er et meget vigtigt parameter for os, at varerne er af en god kvalitet og er spændende for børnene at lege med".

Fremtidsplanerne er at udvikle produktsortimentet, så man også kan finde børnetøj, interiør til børneværelset og et stort udvalg af babyudstyr på webshoppen.

Herudover arbejdes der også på andre spændende projekter i den spirende virksomhed.

Læs mere her

tags: 2008, direktør, 2013, 2012, virksomhed, strategi, investor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar