tirsdag den 5. marts 2013

Youshoe.dk vækster i Danmark

Den danske skobutik Youshoe har netop lanceret en ny og forbedret webshop. Webshoppen som er baseret på open source løsningen Prestashop har vist sig at være en god platform for skobutikkens webshop.

Omsætningen har været støt stigende lige siden Youshoe gik I luften med skobutikken online. Men en enorm tilgang af besøgende der leder efter billige sko til kvinder.

Virksomheden markedsfører sig primært i Danmark, men sælger alligevel til kunder I Norge, Sverige og Grønland. Med et nyt design på siden, der blev implementeret I februar måned, samtidig med muligheden for at handle via faktura har gjort at omsætningen er eksploderet.

De seneste 6 måneder har den jyske virksomhed fra Højslev oplevet en vækst på over 200 pct. i Danmark. Ifølge Rune Svenninggaard vidner det om, at virksomheden har foretaget nogle vigtige justeringer på shoppen.

Vi har absolut en fordel i at være små, nemlig den tætte kontakt med kunderne og vores udvalg er udelukkende baseret på sko til kvinder. Derudover kan ændringer i virksomhedens struktur ændre fra time til time. Vi har en filosofi om at man skal afgrænse sig og gøre det man gør 100%. Væksten vidner om at Youshoes koncept er rigtigt siger Direktør Rune Svenninggaard.

Planer om at blive størst i Danmark

Youshoe reinvestere hele resultatet for året før. Det har stor betydning for væksten og tempoet, for hvor hurtigt virksomheden vokser. Dette vil være tilgangen de kommende år og vil medvirke til, at sko butikken når ambitionen, om at blive førende i Danmark indenfor 5 år.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, open source, Grønland, omsætning, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar