onsdag den 6. marts 2013

Barfodssko giver fødderne friheden tilbage

Barfods-trenden fra USA er nu endelig kommet til Danmark. AP Marine er stolt af at kunne udbyde de revolutionære Leguano barfodssko, som er produceret af det tyske kvalitetsmærke Leguano.

Det er videnskabeligt bevist, at det er sundere at løbe barfodet, end det er at løbe i træningssko. De færreste mennesker går dog barfodet, især ikke i offentligheden. Det kan der nu laves om på. Ved brug af Leguano barfodsskoen får man følelsen af at gå barfodet, og musklerne i fødderne bliver stimuleret på en helt ny måde. Skoene fremmer desuden børns motorik og søger for, at voksne får en naturlig og sundere gang.

Leguano barfodsskoen består af to dele; en sål og en strømpe. Skoen er udviklet til løb i bare tæer, men kan anvendes til meget mere. Skoen kan f.eks. bruges som hjemmesko, til vandre- og gåture, både kort- og langdistance, til kontoret og til fitness. Skoen er især egnet til skibsbrug, da sålen er ekstrem skridsikker og ikke laver mærker i dækket.

Sålen er yderst slidstærk, og den tilpasser sig føddernes og musklernes bevægelser. Sålen er desuden robust og beskytter mod skarpe og spidse genstande. Strømpen er blød og smyger sig behageligt om foden. Leguano barfodsskoen har en varmeafledende effekt og holder foden varm - også ved minusgrader.

Skoen har en lang række fordele som bl.a.:

- Hurtigere gå-tempo og længere udholdenhed.
- Fodmassage igennem knopperne i sålen.
- Perfekt hold og tilpasning til foden.
- Bedre kropsholdning.
- Den naturlige gang genfindes.
- Alle fodens 26 knogler og muskler stimuleres.

Barfodskoen kan købes på www.apmarine.dk til børn fra 419 kr. og til voksne for 599 kr. Skoene findes i størrelserne XS (36-37), S (38-39), M (40-41), L (42-43), XL (44-45) og XXL (46-47).

Skoen fås i farverne sort, marine blå, rød, grå, orange, business- sort, hvid samt i pink og rød til børn.


Læs mere her

tags: USA, Danmark, videnskab, fitness, massage,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar