fredag den 22. marts 2013

Valtech henter stærk e-commerce kapacitet fra kundesiden

Med ansættelsen af Søren Thingholm Jensen som Account Director med fokus på e-commerce og digital forretningsrådgivning, har Valtech sikret sig lidt af et angrebs-es

Søren Thingholm Jensen er pr. den 15. marts 2013 ansat som Account Director i Valtech med fokus på at styrke husets strategiske position indenfor e-commerce og digital forretningsrådgivning overfor såvel nye som nuværende kunder.

E-commerce løsninger er ikke længere bare webshops, men i stigende grad også forretningsplatforme, der blandt andet kræver personalisering, konverteringoptimering og stærk integration til den digitale markedsføring. Fundamentalt set handler det om at digitalisere kundens forretning, hvilket kræver strategisk tyngde og forståelse for kundens forretningsmæssige situation. Det er Valtech s hjemmebane, og med Søren s tilkomst har vi sikret os lidt af et angrebs-es , udtaler Mari-Ann Herloff Mortensen, Sales & Marketing Director i Valtech.

Søren Thingholm Jensen tilfører Valtech 16 års erfaring fra både konsulent- og kundesiden, og kommer senest fra en stilling som Udviklings- og Marketingschef hos Brødrene A & O Johansen A/S. Søren formåede her, ved at tage afsæt i den kommercielle drift af virksomheden, at flytte en stor del af omsætningen over på digitale kanaler. Dette gav ikke alene resultater i forretningen, men resulterede også i 2012 e-handelsprisen for bedste e-commerce løsning på den mobile platform.

Jeg er utrolig glad for at starte hos Valtech. Både på grund af virksomhedens stærke kompetencer inden for digital marketing og e-commerce, men også fordi jeg hos Valtech bliver en del af en global organisation bestående af 1600 konsulenter. Det internationale aspekt finder jeg meget tiltrækkende. Jeg ser virkelig frem til i samarbejde med både danske og internationale kolleger at hjælpe virksomheder med at udfolde deres digitale forretningspotentiale , fortæller Søren Thingholm Jensen.

Vi er meget glade for at kunne byde Søren velkommen. Hans profil og mangeårige hands-on erfaring indenfor specielt BtB-markedet komplementerer den stigende efterspørgsel på digital rådgivning indenfor såvel e-commerce som på digital marketing. En af hans markante styrker ligger i hans forståelse for kundens situation, da han helt instinktivt tænker forretning inden han taler teknisk implementering. , fortæller Mari-Ann Herloff Mortensen, Sales & Marketing Director i Valtech.

Fra vi mødte Søren første gang har vi kunnet se et oplagt match mellem hans personlighed og vores kultur, hvor værdien af tværfaglighed, teamindsatser og respekt for hinandens personligheder skaber en arbejdsplads, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler os selv til glæde for de løsninger, vi skaber sammen med vores kunder , supplerer Kenneth Miepe, Director for People & Culture.
Søren Thingholm Jensen startede den 15. marts 2013 og vil i sin nye rolle få ansvar for strategisk rådgivning indenfor e-commerce og digital marketing til såvel nye som nuværende kunder.

OM VALTECH
Valtech er blandt Danmarks førende digitale konsulenthuse med lige fokus på forretning, teknologi og kreativitet. Kontorerne i København og Aarhus rummer knap 90 medarbejdere, og indgår i en global organisation med 1600 medarbejdere og kontorer i Sverige, Tyskland, England, Frankrig, USA, Korea, Ukraine og Indien.

Valtech arbejder i dag med såvel danske som internationale kunder bl.a. L Oreal, Audi, Novo Nordisk, Normann Copenhagen, Bluegaarden, Trygfonden, Lantmännen, Coloplast, IC Companys, Jabra, Arla, Dansk Supermarked og B&O (BeoPlay).

KONTAKT
Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte enten Director, Sales & Marketing, Mari-Ann Herloff Mortensen på mobil 20 53 77 84 eller Director, People & Culture, Kenneth Miepe på kenneth på mobil 53 60 94 14.

Læs mere her

tags: USA, England, markedsføring, Danmark, Sverige, Tyskland, København, Frankrig, 2013, Dansk Supermarked, Arla, Audi, Ukraine, Indien, B&O, 2012, omsætning, virksomhed, Novo Nordisk, teknologi, kreativ, faglighed, Coloplast, strategi, organisation, ansættelse, e-handel, Korea,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar