lørdag den 23. marts 2013

Send en påskelilje eller et påskeæg som leveres til din ven/venindes mobiltelefon på få sekunder

I forbindelse med påsken gør Sendentanke.dk det muligt, at sende en påskelilje eller påskeæg via mobilen i samarbejde med Interflora og Peter Beier Chokolade.

Sendentanke.dk tilbyder danskerne at sende en gave til én de holder af. Det kunne være en oplagt gave til hende eller gave til ham. I forbindelse med påsken tager Sendentanke.dk den traditionelle måde at give blomster og chokolade på, og tilsætter den en mere nytænkende og sjovere twist. Det eneste man skal gøre for at glæde sin elskede, er følgende 3 trin.

1. Gå ind på www.sendentanke.dk
2. Vælg enten en påskelilje eller et påskeæg, og tilføj en personlig hilsen
3. Gaven leveres på få sekunder til modtagerens mobiltelefon.

Modtageren vil efterfølgende kunne gå ned i en af Interflora s 500 butikker og indløse den digitale påskelije til en fysisk påskelilje, eller gå ind på www.pbchokolade.dk og indløse påskeægget.

Vi vil gerne give danskerne muligheden for at glæde dem man holder af på en helt anderledes måde i påsken. Sidder du i København kan du overraske én i Jylland med et påskelilje eller påskeæg på få sekunder. Det bliver ikke nemmere at sende en gave. udtaler Rune Eirby Poulsen, idémanden bag Sendentanke.dk.

Om Sendentanke.dk
Sendentanke.dk blev lanceret i april 2012 i Danmark, og gør det muligt for danskerne at glæde og overraske dem som man holder af, med udgangspunkt i mobiltelefonens muligheder. Sendentanke.dk samarbejder med større nationale brands som Just-Eat, Nordisk Film, Miinto.dk, Interflora, Wunderwear, Comedy Zoo, Boozt.com, Saxo.com m.fl.

Materiale samt billeder: http://sendentanke.dk/om-sendentanke-dk/presse/
Påskelilje: http://www.sendentanke.dk/sendenpaskelilje/
Påskeæg: http://www.sendentanke.dk/sendenpaskehilsen/

Læs mere her

tags: Danmark, København, bilen, chokolade, Film, Jylland, 2012,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar