fredag den 1. marts 2013

Makeup webshop - Uden farlig kemi

Rawmakeup er en dansk eksklusiv makeup webshop, der satser på de økologiske, naturlige og mineralbaserede makeupmærker.

Butikken er grundlagt af den 25 årige filosofistuderende Cecilie Mossin, der ønskede at skabe et stilrent og overskueligt site, hvor kun de absolut bedste, rene og naturlige makeupprodukter var samlet ét sted.

Cecilie vil med Rawmakeup gerne bredt udbrede kendskabet til de sunde mærker og budskabet om hvor langt man er nået inden for udviklingen af naturlige og rene kosmetikprodukter.
Hun mener at kvaliteten af disse produkter er i dag på et lige så højt, hvis ikke endnu højere niveau, som kvaliteten af de konventionelle makeupmærker.

Youngblood, gloMinerals og Dr. Hauschka er blandt de mere kendte mærker hos Rawmakeup, men butikken har også et bredere, og i Danmark måske ukendt sortiment, såsom australske Nvey Eco og amerikanske Honeybee Gardens. Butikken fører alt lige fra prisvindende mascara, økologiske øjenskygger og sund øjenpleje til silkebløde foundations, naturlige neglelakker i utallige nuancer og forførende læbestifter.
Fælles for produkterne i butikken er, at de alle er fri for hormonforstyrende parabener og allergifremkaldende kunstige indholdsstoffer.

Det 100 % økologiske makeupmærke Nvey Eco anbefales og bruges af professionelle makeupartister verden over, og Youngbloods mineralbaserede makeupserie har allerede imponeret i utallige lande og bestemt også herhjemme i Danmark.

Rawmakeup er en glamourøs og let overskuelig butik. Den er enkelt delt op med direkte mulighed for at gå til de enkelte brands, eller i stedet browse i de inddelte hovedkategorier, øjne, læber, ansigt og negle.
Der er gjort et stort arbejde ud af farvegengivelserne på de enkelte produkter, så det er let at udvælge lige netop den farve og nuance man ønsker.

Mærker:
Youngblood, gloMinerals, Dr. Hauschka, Honeybee Gardens, Nvey Eco, Organiqs, Acquarella, Bio Sculpture, SpaRitual, Eco Tools, Sparitual, benecos, Burt's Bees og Mirenesse.

Læs mere her

tags: Danmark, kunst, studerende, økologi, allergi, parabener,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar