mandag den 24. december 2012

I år bliver panik-julegaven meget billigere

Daglige deals udfordrer nu de traditionelle gavekort på oplevelser, så der nu for første gang er store besparelser at hente på at glæde andre med fx restaurantbesøg, wellness og ophold. Og så er det nemt at printe, hvis du i sidste øjeblik stadig mangler at købe en gave til jul...

Flere danske deal-sider (de mest kendte danske dealsider er Sweetdeal og Downtown) forlænger nu returretten helt til midten af januar på flere af deres daglige tilbud med halv pris på mad, massage, rejser osv. Det betyder, at de attraktive priser nu også kan gavne dit budget til julegaver. Og på fx All2day.dk kan du få ét samlet overblik over de særlige deals, som kan lægges under juletræet på trods af den lave pris.

Indtil nu har 6 danske deal-sider udvidet returretten på mange tilbud, så du kan allerede nu spare mange penge på gaver til restauranter, massage og rejser. Ganske enkelt fordi deals er blevet et reelt og langt billigere alternativ til traditionelle udbydere af gavekort til oplevelser.

Og til næste jul kommer stort set alle danske deal-sider til at blande sig i julehandlen. Det spår Peter Alexanian, som er medstifter af All2day.dk, hvor man hver nat giver forbrugerne overblik ved at gennemgå de mange nye deals og også samler de særligt julegave-egnede deals med udvidet bytteret i en særlig sektion. Mængden af mulige julegaver til halv pris vokser dag for dag, og gavekort til oplevelser kan købes helt frem til juleaftensdag, da de blot skal printes derhjemme.

Det er provokerende at skulle give fuld pris, blot fordi man vil glæde andre. Især når man er vant til at kunne købe ophold, restaurantbesøg, massage og forkælelse til sig selv til den halve pris. Der er endda eksempler på, at giveren risikerer at betale mere end den reelle værdi af gaven, hvis han køber en oplevelsesgave hos de traditionelle udbydere , siger Peter Alexanian.

Han mener, at det er helt i tråd med tiden, at forbrugerne gerne vil spare på gavebudgettet, uden at gaverne skal blive dårligere af den grund. Og i visse tilfælde kan modtageren ligefrem få en bedre julegave, selvom giveren sparer penge: Hvis du fx vil give et gavekort til en almindelig ansigtsbehandling i Åbyhøj ved Aarhus gennem en traditionel udbyder, skal du betale 649,- for gavekortet, selvom behandlingen kun er 429,- værd. Til gengæld kan du finde en deal på All2day.dk til en endnu bedre luksus behandling samme sted for kun 249,- Endda med ubegrænset gyldighed. Og det nye er så, at deal-siden oven i købet giver returret til efter jul.

Peter Alexanian understreger dog, at mange deals har væsentlig kortere gyldighed end de traditionelle gavekort til oplevelser. Mange deals skal bruges inden for 3-4 måneder, og det er bagsiden af medaljen. Men faktisk er der nok større fare for, at et gavekort ikke bliver brugt, hvis man kan have det liggende i skuffen i flere år , siger han.
Du kan finde et samlet overblik over deals med returret til januar på all2day.dk/xmas

FAKTA

Deal-sider er tilbudssider, som med en eller få dages mellemrum har nye kortvarige tilbud. Downtown, Sweetdeal, Groupon, Spotdeal og Tilbudibyen er blandt de mest kendte.

Siderne tilbyder oftest halv pris på en værdikupon til et restaurantbesøg, en massage, et produkt, et ophold eller noget helt femte. Tilbudene kan normalt kun købes i én eller få dage, men du har oftest mindst 3 måneder til at bruge din værdikupon.
Hvis du vil have overblik over de mange attraktive tilbud på ét sted, kan du orientere sig på All2day.dk, som samler, ordner, forkorter og kommenterer på dagens mange tilbud fra de forskellige udbydere.


Læs mere her

tags: restaurant, retten, juleaften, julegave, penge, massage,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar